Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sniper Elite 3

More
06 Mar 2014 15:34 #141489 by Κώστας Λάβαρης
Το Sniper Elite 3 αναπτύσσεται από την Rebellion, developer όλης της σειράς και θα κυκλοφορήσει από την 505 games. Το εν λόγω First-Person Shooter θα λαμβάνει χώρα στη Βόρεια Αφρική κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και θα έχει περισσότερα sandbox στοιχεία από τα προηγούμενα. Αυτή τη φορά θα μπορείτε να κάνετε επιλογές που θα έχουν ένα πιο ουσιαστικό αντίκτυπο στο gameplay.

[youtube:14d28nr9]
[/youtube:14d28nr9]

[youtube:14d28nr9]
[/youtube:14d28nr9]

Όσοι το προπαραγγείλετε θα μπορείτε να παίξετε την bonus αποστολή "Hunt The Grey Wolf", στην οποία θα ταξιδέψετε στο Tobruk της Λιβύης το 1942 και θα σκοτώσετε το Χίτλερ. Το Sniper Elite 3 θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2014 13:16 #141514 by Stelios Theodoropoulos
"Αυτή τη φορά θα μπορείτε να κάνετε επιλογές που θα έχουν ένα πιο ουσιαστικό αντίκτυπο στο gameplay." Δεν ειχα δοκιμασει την σειρα πριν, αλλα αυτο που ειπες με παρακινει τωρα :Ρ

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
07 Mar 2014 15:31 #141521 by Κώστας Λάβαρης
Μόνο και μόνο για την απόλαυση που προσφέρει η x-ray camera αξίζει να το δοκιμάσεις. Μιλάμε για άλλο επίπεδο. Τώρα η x-ray κάμερα θα χρησιμοποιείται και στα οχήματα. Θα πάει η σφαίρα σε κάνα πιστόνι και μπουμ. :D

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
09 Mar 2014 13:31 #141580 by Stelios Theodoropoulos

SirLvr wrote: Μόνο και μόνο για την απόλαυση που προσφέρει η x-ray camera αξίζει να το δοκιμάσεις. Μιλάμε για άλλο επίπεδο. Τώρα η x-ray κάμερα θα χρησιμοποιείται και στα οχήματα. Θα πάει η σφαίρα σε κάνα πιστόνι και μπουμ. :D

ωωωω καλη φαση! Δελεαστικο :Ρ

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
06 Jul 2014 16:50 #146352 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά τα Sniper Elite Nazi Zombie Army η Rebellion επιστρέφει με το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Sniper Elite και όπως μπορείτε να δείτε και στο review του Sniper Elite III έχουμε να κάνουμε με ένα βελτιωμένο sequel. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως, όπως είναι γνωστό το trademark της σειράς είναι η X-Ray Kill Cam. H τελευταία προσφέρει άπειρη πόρωση, αλλά είναι κάτι που είχαμε δει και στο παρελθόν. Η πιο ουσιαστική βελτίωση είναι ότι πλέον έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στο πως θα προσεγγίσετε την κάθε αποστολή. Οι χάρτες είναι πραγματικά τεράστιοι με μεγάλο verticality για να ξεπαστρέψετε τους Ναζί από απόσταση και επιπλέον υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές μέσα σε αυτούς. Εάν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε τα co-op και multiplayer modes, ορισμένα δε εξ' αυτών είναι πραγματικά πρωτότυπα και διασκεδαστικά, τότε μιλάμε για ένα πολύ τίμιο game που αξίζει τα λεφτά του.

Προσωπικά ο ξεπερασμένος τεχνικός τομέας δεν με πείραξε καθόλου, καθώς ανέκαθεν είμαι της άποψης ότι το gameplay είναι πάνω απ' όλα, αν λοιπόν έχετε την ίδια άποψη μαζί μου τσιμπήστε το. Ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μέχρι τα τέλη Ιουλίου δεν παίζει και τίποτα καλύτερο στην αγορά.

More
01 Aug 2014 19:08 #147436 by Jargo Seth
Replied by Jargo Seth on topic Sniper Elite 3
Νέο multiplayer map πακέτο με το νέο patch.Φαίνεται πραγματικά παρα πολυ όμορφος χάρτης.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

More
25 Aug 2014 19:13 #148580 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic Sniper Elite 3
το εχω αγορασει για XBOX One εκτος το παιχνιδι και ολα τα DLC μου αρεσει οτι εχουν καλο support και βγαζουν σχετικα γρηγορα updates που διορθωνουν προβληματα

ειναι ενα απο τα παιχνιδια που παιζουμε με την παρεα (multiplayer)

Με εκτίμηση

More
31 Oct 2014 09:05 #151329 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Ναι το x-ray που είναι για σεμινάριο Ιατρικής, είναι το κάτι άλλο. Αν και έχω παιξει 10 in game ώρες ακόμα και είμαι στο 9% του gameplay μπορώ να πω ότι έχεις λίγα περισσότερα πράγματα σε σχέση με το εξαιρετικό V2 όπως το Ghost Meter και ζωή :( . Όσο για τα οχηματα ναι κάνει xray μεσα σε ντεπόζιτα και κινητήρες. Τέλος, το engine του είναι πανάλαφρο σε σχέση με την ποιότητα γραφικών που προσφέρει και οι λεπτομέρειες είναι απίστευτες. Ευγε

More
11 Oct 2015 06:56 #169604 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Μόλις είδα τα credits στο Sniper Elite 3 παίζοντας στο Authentic, με εξαίρεση την τέταρτη πίστα από τις οκτώ, για το τέλος της. Πώρωση το παιχνίδι, ειδικά με την x-ray kill cam, αλλά σ' αυτό το επίπεδο μου έβγαλε ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. Έκανα κοντά 45 ώρες για το 46% του παιχνιδιού. Είχα σκοπό να ξαναπαίξω το Fort Rifugio (τέταρτη αποστολή) για ολοκλήρωση και εκεί στο πιο δύσκολο, κι όχι στο Sniper Elite, καθώς επίσης και να ασχοληθώ με τα DLC's. Πλέον, δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα να το κάνω, και μετά την απαραίτητη αποτοξίνωση κάποιων ημερών θα ασχοληθώ με κάτι άλλο. Η τελευταία πίστα μου πήρε τρεις μέρες για να βγει... :S

More
07 Oct 2016 13:48 #188497 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Sniper Elite 3
Για όσους ενδιαφέρονται το Sniper Elite 3 είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλο το ΣΚ στο Steam .

Λίγοι μήνες έμειναν για να βγει το 4 οπότε για τους fans τους είδους που δεν το έχουν παίξει είναι καλή φάση. Παίζουν και γερές εκπτώσεις σε αγορές για το game και την όλη τριλογία. Θυμίζω ότι το 4 βγαίνει Φεβρουάριο του 2017. Hold tight λοιπόν :)