Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 4 vs Call Of Duty Ghosts

Poll: Καλυτερο ποιο ειναι bf ή cod? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Battlefield
7 77.8%
Call Of Duty
2 22.2%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
11 Oct 2013 20:07 #133747 by Tyrion Lannister
:D Ωραια θα ηταν αμα μπορουσαμε να συζητησουμε για το ποιο απο τα δυο games ειναι καλυτερο και γιατι...
Εγω πιστευω ειναι το battlefield για το λογο οτι ναι μεν ειναι fps μονο για να πυροβολας αλλα, αυτη την εννοια το bf την εχει εξελιξει σε ενα μακραν πιο πολυ co-op style σε σχεση με το cod που στην ουσια το μονο που κανεις ειναι να σκοτωνεις μονο και μονο για παρεις kills αντε και καμια φορα στο domination να παρεις κανενα capture point... Αυτο δεν εχει να σχεση με το bf... Οσα kill και να κανεις δεν εχει σημασια αμα θα νικησεις το game... Πρεπει να συνεργαζεσαι καλα με το υπολοιπο squad σου (συμπαικτες) και ετσι μεσα απο μια συνεργασιμο gameplay να νικησεις...
Επισης το απειρο interaction με ολα τα αντικειμενα και γενικα με τον περιβαλλοντα χωρο στο bf ειναι μοναδικο. Φετος ειδαμε μεχρι και την κατταρευση ουρανοξυστη. Τα γραφικα δεν το συζηταμε καν...( bf με 1000). Τελος θελω να προσθεσω οτι τα spawn (deploy points για το battlefield ) ειναι κατι πολυ στρατηγικο διοτι εσυ επιλεγεις που θες να ξαναμπεις στο πεδιο της μαχης εννοω στο cod οπου σου εχουν προκαθορισει οι developers αρα μεχρι και εκει το cod σε περιοριζει...εσεις τι πιστευετε; :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2013 14:00 #133774 by Γιάννης Σκιαδάς
Εγώ τα έχω προπαραγγείλει και τα δύο!
BF4 PC
COD GHOSTS XBOX 36O
Αλλά νομίζω ότι το battlefield θα είναι πιο καλό από πλευράς πιστών,όπλων και φυσικά πιο απολαυστικό αλλά επειδή είδα τι PC θέλεις για να παίξεις το ghosts νομίζω ότι θα κάνει καμία έκπληξη από πλευράς γραφικών,αν όμως δεν κάνει τότε και στα γραφικά (όπως πάντα) θα είναι καλύτερο το battlefield.

More
12 Oct 2013 14:11 #133775 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ προσωπικά προτιμώ το BF διότι βλέποντας το cod σε αρκετά σημεία απογοητευτηκα, φυσικά και θα το δοκιμάσω όταν μου δοθεί η ευκαιρία άλλα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

More
12 Oct 2013 14:25 #133777 by Γιάννης Σκιαδάς
Ακόμα και στα γραφικά το προτιμώ!
Το bf3 βγήκε μαζί με mw3 και τα γραφικά δεν συγκρίνονται!
Προσωπικά νομίζω ότι είναι καλύτερο στα γραφικά και από το black ops 2!
Το ghosts το προπαράγγειλα για xbox γιατί αν έχει χειρότερα γραφικά δεν θα το παίξω σχεδόν καθόλου!
+με πορώνουν η μεγάλες πίστες στο bf και οι πολλαπλές επιλογές στο πως μπορείς να παίξεις μια πίστα.

More
12 Oct 2013 16:31 #133781 by Petros
Ενωείτε το BF4 θα είναι καλύτερο απο το COD.... τι καινούργιο προσφέρει COD; πλέων;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Oct 2013 18:58 #133783 by Ανδρέας Αθανασίου
περιμένω να δω και την full version του BF4. Πάντως η beta έχει πάρα πολλά bugs. Θα μπορούσαν πριν βγάλουν το παιχνίδι να το δοκιμάσει ο κόσμος να το είχαν δοκιμάσει οι ίδιοι πρώτα!

More
12 Oct 2013 22:33 #133789 by Argiris Papaioannoy
Προφανος κατι λαθος εγινε στην alpha... Επισης δεν μπορω να συγκρινω τωρα γιατι δεν εχω παιξει Ghosts

More
13 Oct 2013 10:36 #133794 by Χριστιάνα Θάνου
Όντως η Beta του Battlefield 4 είχε πολλά bugs! Παρόλα αυτά, δεν πιστεύω ότι ήταν τόσο σοβαρά ώστε να σταματήσουν έναν fan του BF να παίξει! Εγώ προσωπικά είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Από την μία το Battlefield 4 θα είναι καλύτερη έκδοση του BF3 που ήταν ήδη σχεδόν τέλειο. Από την άλλη το Ghosts έχει πολλές καινοτομίες όπως για παράδειγμα τις squads που θα μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και 10 soldiers και μέσα σε αυτούς ακόμα και γυναίκες. Μην ξεχνάμε ότι στο Xbox One το Call of Duty: Ghosts θα τρέχει σε dedicated cloud servers πράγμα που θα μειώσει κατακόρυφα το lag και τα disconnections. Διαλέγω Call of Duty: Ghosts γιατί έχει πολλές καινοτομίες και βλέπω ότι θέλουν να βελτιώσουν κατά πολύ το gameplay, κάτι που δεν είδα στο Battlefield 4.