Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ασχοληθεί με το Payday 2 όταν πρωτοκυκλοφόρησε για PC, PS3 και Xbox 360, παρόλα αυτά είχα ακούσει τα καλύτερα από τον αγαπητό συνάδελφο Γρηγόρη Βούλγαρη και κατ' επέκταση ανυπομονούσα για την Crimewave Edition του, έτσι ώστε να το απολαύσω και εγώ κάποια στιγμή στο Xbox One μου. Δυστυχώς όμως η εμπειρία μου δεν ήταν η καλύτερη και για να είμαι πιο ακριβείς ήταν τραγική. Το game είναι unplayable παίζοντας solo εξαιτίας της τραγικής A.I των συμμάχων σας, αν και η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα αυτό ήταν γνωστό από την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού. Στο Xbox One τώρα το Crimenet μέχρι και πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν broken οπότε ήταν αδύνατο κάποιος να βρει συμπαίκτες για να παίξει. Δεν λέω η Overkill Software μας ενημέρωνε τακτικά με updates σχετικά με το πότε θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα, αλλά το γεγονός αυτό δεν αναιρεί ότι για πέντε μήνες το παιχνίδι ήταν unplayable στο Xbox One. Στις προσεχείς μέρες θα ασχοληθώ ξανά μαζί του και θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, όπως και να έχει πάντως αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί του, καλό θα είναι να αποφύγει την Xbox One έκδοση και να το προτιμήσει στo PS4.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του Payday 2: Crimewave Edition
κάνοντας κλικ εδώ.