Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Ghosts

More
20 Mar 2014 03:17 #142108 by Νίκος Τριανταφύλλης
Η Activision ανακοίνωσε ότι το DLC Οnslaught του Call of Duty: Ghosts θα είναι ελεύθερο για δόκιμη στα τέλη της εβδομάδας για τις δύο κονσόλες της Microsoft Xbox One and Xbox 360 αρκεί να υπάρχει είδη ένα αντίτυπο του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα για τις χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 21, Μάρ 17:00 έως Δευτέρα 24 Μαρ 17:00,για την Αυστραλία Σάββατο 22 του Μάρ 4:00 εώς την Τρίτη 25 Μαρ 4:00 και για την Αμερική από την Παρασκευή 21 Μάρ 10:00 εώς την Δευτέρα 24 Μάρ 10:00.

Μήπως προσπαθεί να καλύψει λίγο το χαμένο έδαφος;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2014 20:04 #142166 by Κωνσταντίνος Μακρής
Πείτε μας την γνώμη σας για την ανακοίνωση της δοκιμαστικής έκδοσης του DLC του COD ghosts.

More
10 May 2014 12:46 #144442 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Call of Duty: Ghosts
Διαβάστε αναλυτικά το Devastation DLC κάνοντας κλικ εδώ .

More
13 May 2014 01:17 #144566 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά την ενασχόλησή μου με το Devastation DLC, μπορώ να πω ότι αρχίζω να συμπαθώ το Ghosts λίγο παραπάνω. Παρά τα ελαττώματά του (μηχανή γραφικών, single-player campaign) η online εμπειρία και κυρίως το co-op είναι πολύ πιο ελκυστική ύστερα από τις προσθήκες που έγιναν. Ειδικά το επεισόδιο Mayday το βρήκα εξαιρετικό και ελπίζω πως η Infinity Ward θα προσφέρει στο μέλλον ανάλογης ποιότητάς DLC. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ανυπομονώ να έρθει ο Ιούνιος για να πιάσω στα χέρια μου το Invasion.

More
01 Aug 2014 16:25 #147430 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Το καινούργιο DLC του CoD:Ghosts, θα φέρει το όνομα Nemesis.Τέσσερα νέα map και άλλο ένα επεισόδιο για το Exodus θα είναι αυτά που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: Call of Duty: Ghosts - Nemesis DLC

More
06 Aug 2014 22:07 #147698 by Αντώνης Καλογερής
Καλά τα Dlc δεν λέω,αλλά για την συνέχεια πόσο θα περιμένουμε? :cry: :cry:

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
25 Aug 2014 19:07 #148579 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic Call of Duty: Ghosts
το εχω αγορασει για το XBOX 360 και δεν μπορω να πω οτι απογοητευτηκα και απο το single και απο το multiplayer

πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα μετα απο το Call Of Duty MW 3

Με εκτίμηση