Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Juarez: Gunslinger

More
19 Mar 2013 12:55 #121778 by Κώστας Λάβαρης
Call of Juarez: Gunslinger

Διαθέσιμο μόνο online και με νέα game engine.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2013 19:04 #123608 by Βασίλης Καμακάρης
Πολύ πιστολίδι...

[youtube:c0vwbujk]
[/youtube:c0vwbujk]

More
31 May 2013 00:18 #124845 by Κώστας Λάβαρης
Call of Juarez: Gunslinger review

Μπότες, σπιρούνια και (πολύ) καυτά εξάσφαιρα!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
31 May 2013 00:40 #124848 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Πολύ διασκεδαστικό FPS, φοβερό gunplay. Αυθεντικό western feeling για τους fans του είδους και όχι μόνο, από τα πιο τίμια arcade-αδικα shooter για φέτος. Μόνο 15 ευρουλάκια, τσιμπήστε το άμεσα θα περάσετε τέλεια. Μικρό μεν και γραμμικό οκ, αλλά ....τύφλα να χει ο Κλιντ Ιστγουντ και ο Λι βαν Κλιφ!!!

More
26 Jun 2013 21:19 #126802 by Νικόλας Μαρκόγλου
Τελείωσα κι εγώ το Gunslinger. Μία ευχάριστη έκπληξη μπορώ να πω και μία πολύ καλή καλοκαιρινή επιλογή. Για την τιμή του δίνει αρκετό υλικό, αρκετό για να σας κρατήσει για ένα γεμάτο τετράωρο (τόσο μου πήρε περίπου στο hard).

Ότι πρέπει για τους fans των Western καθώς γίνεται πραγματική παρέλαση από πασίγνωστες φυσιογνωμίες της Άγριας Δύσης. To shooting του δεν παρουσιάζει κάτι ιδιαίτερα καινούριο (αν και η δυνατότητα αποφυγής της θανατηφόρας σφαίρας είναι έξυπνη ιδέα) αλλά δεν παύει να λειτουργεί άψογα και σύμφωνα με το συνολικό χαβαλετζίδικο ύφος του τίτλου. Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ και τα collectibles που δίνουν ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για πρόσωπα και καταστάσεις αυτής της περιόδου.

Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο από τον τίτλο εκτός από το ότι θα ήθελα η Techland κάποια στιγμή να το σκεφτεί σοβαρά να βγάλει ένα πραγματικό Call of Juarez 3 μια και τα πρώτα δύο τα θεωρώ υποτιμημένα (εντάξει... το The Cartel ένας θεός ξέρει γιατί αποφάσισαν να το φτιάξουν). Ειδικά το δεύτερο πιάνει πάρα πολύ καλά την Western ατμόσφαιρα και έχει πολύ "σφιχτοδεμένο" gameplay.

More
12 Dec 2021 22:19 #258340 by Stathis Moose Stathopoulos
Το Call of Juarez: Gunslinger δωρεάν στο Steam

Κατεβάστε το και κρατήστε το μόνιμα στο PC σας.

Το Call of Juarez: Gunslinger διατίθεται δωρεάν στο Steam για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Κατεβάστε το δωρεάν από τώρα μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου και κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας. Τρέχει και σε PC με διπύρηνο και 2GB RAM, καθότι είναι οκταετίας! Άλλες εποχές τότε.