Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Killzone: Shadow Fall (PS4)

More
10 May 2014 16:26 #144463 by Παντελής Δασκαλέλος
Το συγκεκριμένο DLC αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για να επισκεφθώ τα multiplayer lobbies του Killzone ύστερα από αρκετούς μήνες και γενικά θα το πρότεινα για όσους ασχολούνται ενεργά με τον συγκεκριμένο τίτλο. Ο Insurgent γενικά είναι ένα πραγματικά πρωτότυπο class με άκρως ξεχωριστό playstyle και ελπίζω να δούμε ανάλογης ποιότητας προσθήκες και στα επόμενα DLC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2014 13:51 #144786 by Sotiris Greece
To δοκίμασα και εγώ το παιχνίδι και έχω να πω ότι το τερμάτισα μέσα σε μία μέρα χωρίς να πάρω την πλατίνα. Τώρα αν κάποιος θέλει να πάρει την πλατίνα αλλάζει το πράμα διότι μπορεί να κρατήσει και κάνα μήνα στην διάρκεια μπορεί και παραπάνω γιατί κάποια τρόπαια είναι απαιτητικά ειδικά στο online. Δεν το έκανα αγορά αλλά ενοικίαση με δυσκόλεψε το chapter 6 προς στο τέλος γιατί είχα κολλήσει σκότωνα και ξανά σκότωνα και δεν τελείωναν ήταν άπειροι και ξέμεινα από πυρομαχικά ώσπου έριξα μία ματιά στο youtube και έκανα την ζωή μου πιο ευκολότερη αλλά και το απίστευτο chapter 9 από τα πιο μεγάλα στο παιχνίδι εκεί που δείχνει τα γράμματα όταν τελειώνει και δείχνει τα γράμματα απλά δεν υπάρχει!

More
10 Jun 2014 14:44 #145612 by Sotiris Greece
Στην δημοσιότητα δόθηκε από την Ε3 νέο τρέιλερ που περιλαμβάνει ένα online expansion pack. Δείτε το στο παρακάτω βίντεο.
[youtube:3dlb91q0]
[/youtube:3dlb91q0]

More
23 Jul 2014 21:40 #146959 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Δύο δωρεάν maps στο multiplayer του Killzone Shadow Fall. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: Killzone Shadow Fall.