Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

HIJACKED EMAIL NO ACCESS TO SPECIAL ACCESS CODE

More
12 Dec 2012 18:23 #116694 by giorgospinitsidis
καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μου έκλεψαν το email και δεν μπορώ να συνδεθώ, ότι προσπάθεια έκανα μέσω της microsoft πήγε χαμμένη και με έβαζαν να κάνω την ίδια διαδικασία κάθε φορά.
Με αποτέλεσμα τώρα να μην μπορώ να συνδεθώ στο stram γιατί μου λέει αυτό το μήνυμα :

Χαίρετε!

Παρατηρούμε ότι συνδέεστε στο Steam από ένα νέο περιηγητή ή από νέο υπολογιστή. Ή απλά πέρασε λίγος καιρός...
Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, πρέπει να δώσετε πρόσβαση σε αυτόν τον περιηγητή πληκτρολογώντας τον ειδικό κωδικό που μόλις στείλαμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hotmail.com.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να μπω στο hotmail μου.
Τι μπορώ να κάνω για να πάρω πάλι πίσω το hotmail η έστω να μπορέσω να ορίσω καινούριο mail για το steam.
Γιατί προφανός τώρα δεν μπορώ να ξαναβάλω τον κωδικό από το παιχνίδι και χρειάζεται να το ξανά αγοράσω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2012 18:58 #116695 by Παντελής Δασκαλέλος
Δοκίμασες να στείλεις κάποιο mail στην τεχνική υποστήριξη του Steam;

More
12 Dec 2012 20:50 #116700 by giorgospinitsidis
Ναι.εστειλα αλλα ακομα περιμενω.τους εξηγησα πως εχει η κατασταση αλλα ακομα περιμενω μηνυμα τους.μηπως γινεται να αλλαξω εμαιλ χωρις να χρειαζεται να συνδεθω με το παλιο(το παλιο ειναι το χακαρισμενο) η αν γινεται να φτιαξω καινουργιο λογαριασμο στο steam αλλα να μπορω να βαλω και παλι τον κωδικο του παιχνιδιου που εχω αγορασει.

More
12 Dec 2012 23:47 #116718 by Kostas Milonas
Καλυτερα να μιλησεις με την Microsoft και να παρεις παλι access στο email σου. Αν καταφερεις να αποδειξεις οτι ειναι δικο σου πχ αναφεροντας ποτε το δημιουργηησες, με ποιους μιλας πιο συχνα, τι ερωτησεις ασφαλειας ειχες βαλει το πιο πιθανο ειναι να καταφερεις να παρεις παλι προσβαση.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
13 Dec 2012 02:05 #116725 by giorgospinitsidis
πεπιμενω απαντιση και απο microsoft αλλα καθε φορα μου λενε :Παρακαλω προσπαθησε να συμπληρωσεις και παλι τη φορμα λαμβανοντας υποψιν τα εξης:

-Aπαντησε σε ολες τις ερωτησεις δινοντας οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες.

-Μπορεις να ρωτησεις φιλους και συνεργατες με τους οποιους εχεις ανταλλαξει αλληλογραφια για να σου δωσουν ηλεκτρονικες διευθυνσεις και τιτλους μηνυματων.

-Θα πρεπει να υποβαλεις τη φορμα μεσω ενός υπολογιστη από το οποιο εχεις καταφερει να κανεις εισοδο στο λογαριασμο σου.
αν δεν καταληχει καπου και τεληκα των χασω των λογαριασμο,μετα τι να κανω για να μην χασω και των κοδικο απο steam?

More
13 Dec 2012 10:19 #116726 by Kostas Milonas
Πιστευω πως θα βγαλεις ακρη με την Microsoft, αν τυχον δε γινει αυτο το Steam εχει διαδικασια για να ανακτησεις τον λογαριασμο σου. Απλα ακολουθησε το παρακατω λινκ:

support.steampowered.com/kb_art ... -QDFN-4366

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
13 Dec 2012 11:28 #116727 by Στέλιος Παρλίτσης
Πωωω ρε φίλε, τι έπαθες... Μα πως είναι δυνατόν να σου το έκλεψαν? Είπες/έδωσες σε κανέναν τον κωδικό σου?

More
13 Dec 2012 14:17 #116732 by giorgospinitsidis
Τελικά μου ηρθε απάντηση από την Steam και πρέπει να κάνω την διαδικασία που λέει ο asmilon. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί.
**Όχι δεν έδωσα τον κωδικό μου πουθενά.