Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ZombiU (Wii U)

More
05 Jun 2012 12:19 #108742 by eliminator
ZombiU (Wii U) was created by eliminator
ZombiU: Οι πρώτες πληροφορίες

Το πιο "βίαιο" Wii U exclusive.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2012 13:06 #109038 by Άγγελος Φασούλης
[youtube:2b6sdw52]
[/youtube:2b6sdw52]

More
09 Dec 2012 01:22 - 26 Dec 2012 15:19 #116552 by Χριστιάνα Θάνου
Το ZombiU αποτελεί έναν από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν με το λανσάρισμα της κονσόλας Wii U.Πρόκειται για ένα zombie survival με έντονα στοιχεία horror. Το σκηνικό διαδραματίζεται στο Λονδίνο αυτήν την φορά (και όχι άλλη μια φορά στην Αμερική) και οι λιγοστοί επιζώντες που έχουν απομείνει παλεύουν να ξεφύγουν από τα μανιασμένα zombies και να βρούνε μια θεραπεία ώστε να μην αφανιστεί το ανθρώπινο είδος.

Έχω παίξει Slenderman στις 5 το πρωί στο απόλυτο σκοτάδι, έχω παίξει Amnesia, Dead Space, Resident Evil, Jericho αλλά παίζοντας το ZombiU πραγματικά τρόμαξα!! Ίσως να έφταιγε πιο πολύ από όλα η αγχώδης φωνή του guide που έβγαινε από το gamepad. Πάντως σαν τίτλος μπορεί να τραβήξει όσους είναι πολύ πωρωμένοι με τα survival games. Δηλαδή, αν σας αρέσει να παίξετε ένα παιχνίδι που έχει συμβεί zombie apocalypse και θέλετε να ψάξετε για όπλα, να έχετε λίγα πυρομαχικά και να μπορείτε να πεθάνετε οποιαδήποτε στιγμή, τότε το ZombiU είναι για εσάς. Είναι το πιο realistic survival που έχω παίξει. Ακόμα και το Dead Island που θεωρήθηκε πολύ τρομαχτικό γιατί μπορούσε να σας βάλει στην χαοτική αυτή ατμόσφαιρα, είναι κατώτερο του ZombiU όσον αφορά αυτόν τον τομέα.
Last edit: 26 Dec 2012 15:19 by Χριστιάνα Θάνου.

More
12 Dec 2012 23:27 #116711 by eliminator
Replied by eliminator on topic ZombiU (Wii U)
ZombiU review

Το πιο τρομαχτικό Survival που έχετε δει!

Review

Χριστιάνα Θάνου

More
14 Dec 2012 04:19 #116763 by Μάνος Γρυπάρης
Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το πιο φρικιαστικό First-Person Shooter που έχω παίξει. Είναι πραγματικά η επιτομή των Suvival Horror καθώς η ατμόσφαιρά του είναι η χειρότερη που έχετε δει. Στο απόλυτο σκοτάδι με το φακό στο χέρι θα πρέπει να φωτίσετε με μια μικρή δέσμη φωτός και να σκοτώσετε zombies.

[youtube:3nyt692y]
[/youtube:3nyt692y]

Η Ubisoft μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πολλά casual games αλλά τόσο με τη σειρά Assassin's Creed όσο κυρίως με το ZombiU απέδειξε ότι είναι ικανή να φτιάξει τα πιο hardcore games που έχετε δει. Στο ξεκίνημά του το ZombiU είναι δύσκολο καθώς σας δίνει πολύ αδύναμα όπλα και πυρομαχικά. Όταν αποκτήσετε όμως καλό εξοπλισμό και δυνατά όπλα και upgrades εκεί τα zombies θα αρχίσουν να ζορίσουν.

Στα αρνητικά του gameplay είναι το ότι όταν πεθάνετε ο χαρακτήρας σας γίνεται ζόμπι και θα πρέπει με τον νέο σας χαρακτήρα να πάτε να τον βρείτε, να τον σκοτώσετε και να του κλέψετε τα αντικείμενα! Αν δεν τον φτάσετε, πεθάνετε και ξεκινήσετε πάλι με νέο χαρακτήρα, τότε θα ισχύει μόνο το death point του τελευταίου. Δηλαδή ο προτελευταίος θα έχει χαθεί άρα θα χάσετε και τα αντικείμενά σας!

Ένα ακόμη αρνητικό είναι το pathfinding κι εδώ συμφωνώ με την Χριστιάνα στο review (παρότι ο Παντελής το βρήκε εύκολο). Όταν πεθάνετε ο χάρτης δεν διευκρινίζει επακριβώς το objective αλλά αναβοσβήνει στα σημεία των υπονόμων, μέσω των οποίων υποτιθεται ότι κάνετε το λεγόμενο fast travel.

Κατά τα άλλα, το ZombiU έχει λίμνες αίματος σε εμετικό βαθμό, άγρια ατμόσφαιρα, ακρωτηριασμούς και κυρίως πολύ τρόμο ο οποίος σας διακατέχει όποτε ελέγχετε ένα πτώμα για loot κοιτώντας το Gamepad σας. Κι αυτό γιατί στην οθόνη της τηλεόρασης θα βλέπετε την πλάτη του χαρακτήρα σας. Αν σας την πέσει κάποιο ζόμπι...θα το δείτε να ξεπροβάλει ξαφνικά.

Το multiplayer είναι τελείως στατικό καθώς ο ένας παίκτης με Wiimote-Nunchuk είναι ο survivor κι ο δεύτερος κάνει κλικ στο Gamepad και του εμφανίζει zombies.Και τα δύο modes δουλεύουν έτσι οπότε...fail.

Must have για το Wii U.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Dec 2012 10:00 #116771 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic ZombiU (Wii U)
Αρκετα ενδιαφερον ακουγεται το ZombiU και σιγουρα ενας τιτλους που χρειαζοταν η κονσολα για να βγαλει το "στιγμα" της casual προσεγγισης που ειχε το Wii...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 Dec 2012 16:47 #116797 by Βασίλης Καμακάρης
θέλω να το παίξω για να δω και εγώ πως είναι.

More
09 Jul 2013 14:43 #127832 by Βασίλης Καμακάρης
Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ubisoft δεν θα έχουμε sequel του ZombiU .Ο διευθυντής της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε ότι οι πωλήσεις του ZombiU ήταν απογοητευτικές και δεν έφτασαν ούτε καν ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Εγώ πιστεύω ότι αν θα μπορούσαν να το βγάλουν και να προσφέρουν κάτι παραπάνω από αυτά που πρόσφερε το πρώτο game.

More
09 Jul 2013 16:45 #127850 by Παντελής Δασκαλέλος
Γιατί δεν μας προσδιορίζει ποιο θα ήταν το ικανοποιητικό επίπεδο; 1-2 εκατομμύρια; To Zombi U δεν ειναι Super Mario και το Wii U έχει πουλήσει ελάχιστα. Παρόλα αυτά ένας στους τέσσερις κατόχους της κονσόλας έχει το Zombi U στην κατοχή του. Αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα και γενικά σε βάθος χρόνου ως exclusive το ZombiU θα ανεβάσει τις πωλήσεις του. Ubisoft βγες και πες δεν θα ξαναβγάλουμε τίποτα για το Wii U γιατί δεν έχει λεφτά η υπόθεση και μην μας κοροϊδεύεις.