Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heretic

More
14 May 2012 03:12 #107805 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Topic για ακόμα ένα all time classic και αγαπημένο FPS. To Heretic ήταν δημιουργία της Raven Software σε συνεργασία με την id Software και κυκλοφόρησε το μακρινό 1994. Παρουσίαζε διάφορες καινοτομίες, ενώ ήταν ένα ένα από τα πρώτα FPS που ο παίκτης είχε τη δυνατότητα να κοιτάξει πάνω και κάτω.

[youtube:33u8t1a2]
[/youtube:33u8t1a2]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2012 06:26 #107806 by Παντελής Δασκαλέλος
Προτιμώ το Hexen για να είμαι ειλικρινής, αλλά παρόλα αυτά το Heretic ήταν από τα αγαπημένα μου games εκείνης της εποχής.

More
14 May 2012 17:54 #107829 by Γρηγόρης
Replied by Γρηγόρης on topic Heretic
Heretic και Hexen...Αχ τι μου θυμίσατε τώρα!!! και τα 2 τα σπάνε. Το heretic 1 πάντως ήταν κλάσεις ανώτερο από το πολύ μέτριο 2...

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
14 May 2012 18:44 #107836 by 1
Replied by 1 on topic Heretic
Βρε που τα ξεθάψατε αυτά;;

Θυμάμαι τον ξάδερφό μου να τα παίζει και να προσπαθώ να τον πείσω να με αφήσει και μένα!! :lol:

More
14 May 2012 19:24 #107838 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Heretic
Ειδα τον τιτλο και λεω δε πιστευω να βγαλανε κανενα remake ή reboot της σειρας θα τρελαθω. Σιγουρα παντως ηταν πολυ αξιολογο την εποχη του δε το συζητω!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
28 May 2012 20:16 #108440 by Γρηγόρης Βούλγαρης

asmilon wrote: Ειδα τον τιτλο και λεω δε πιστευω να βγαλανε κανενα remake ή reboot της σειρας θα τρελαθω. Σιγουρα παντως ηταν πολυ αξιολογο την εποχη του δε το συζητω!

Καλή ιδέα να βγεί κανά remake πιστεύω θα κάνει πάταγο -αν είναι προσεγμένο βέβαια. Είναι και ιδιαίτερο το lore του παιχνιδιού θα ξεχωρίσει