Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resistance: The Trilogy (PS3)

More
25 Apr 2012 23:59 #107212 by eliminator

Η Sony επιβεβαίωσε την κυκλοφορία της τριλογίας που θα περιλαμβάνει το Resistance: Fall of Man , Resistance 2 και το Resistance 3 και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Playstation 3.

Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ αρχίκα είχε ορίστει για τις 16 Μαϊου σύμφωνα με το Amazon France , αφού όμως δεν το επιβεβαίωσε ακόμα η Sony δεν γνωρίζουμε αν ισχύει.

Βέβαια αναμένουμε και το Resistance: Burning Skies που κυκλοφορεί στις 29 Μαϊου αποκλειστικά για PS Vita.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2012 01:27 #107214 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αν είχαμε λεφτά θα το θεωρούσαμε σιγουράκι, αλλά τώρα... ανάλογα.

More
26 Apr 2012 11:45 #107222 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Εεε σύντομα θα πέσει και η τιμή του, αν κάνουμε λίγη υπομονή πιστεύω μπορούμε να βρούμε ακόμα καλύτερη προσφορά... όχι ότι η υπάρχουσα είναι αδιάφορη βέβαια :P

More
26 Apr 2012 14:00 #107227 by eliminator
Resistance: The Trilogy

Τρία games στην τιμή του ενός![UPDATE 2]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
05 Oct 2012 21:03 #112953 by Παντελής Δασκαλέλος
Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα άλλη μια συλλογή, η οποία ονομάζεται Resistance Collection. Θα περιέχει και τα τρία παιχνίδια της σειράς σε ένα Blu-ray, καθώς και τα Aftermath Pack για το Resistance 2 και Brutality και Survival Packs για το Resistance 3. Επιπλέον, θα υποστηρίζει και το PS Move αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποια παιχνίδια της συλλογής θα είναι συμβατά με το περιφερειακό της Sony.

http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/5/1/8/5/9/0/8052124236_16dee726e1_b.jpg.jpg/EG11/resize/300x-1

H Resistance Collection θα κυκλοφορήσει την χειμερινή περίοδο στην Αμερική και η τιμή της ορίστηκε στα 40 δολάρια (περίπου 32 ευρώ). Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την διάθεση της συλλογής αυτής στα μέρη μας.

More
05 Oct 2012 22:07 #112962 by Γιώργος
Οοοοοο!! Αυτήν η συλλογή τα σπάει! Δεν πειράζει Παντελή! Γι'αυτό υπάρχει το Zavvi.com! Έχω τερματίσει το 1 και το 3 αλλά με ενοικίαση. Τώρα θα τα έχω στην συλλογή μου!

More
06 Oct 2012 09:16 #112975 by Άγγελος Φασούλης
Πάλι καλά που έβαλαν παρόμοιο εξώφυλλο με το Fall of Man.

More
06 Oct 2012 10:03 #112978 by Γιώργος
Ναι φίλε τα σπάει! Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ το εξώφυλλο του FoM. Αν και του 3 ήταν και αυτό ωραίο.