Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor: Warfighter

More
15 Nov 2012 16:35 #115133 by Παντελής Δασκαλέλος
Ξεκίνησα χθες να παίζω το game, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα επακολουθήσει το review και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις πρώτες εντυπώσεις μου από το single player campaign. Σε γενικές γραμμές το βρίσκω συμπαθητικό, το σενάριο προσπαθεί να δείξει και την ανθρώπινη πλευρά των στρατιωτών κάτι το οποίο προσωπικά το βρίσκω θετικό. Το πρόβλημα είναι ότι αποτυγχάνει να σας συγκινήσει στον βαθμό που τα είχε καταφέρει το Spec Ops: The Line (νομίζω το 7.2 που είχα δώσει στο εν λόγω game τελικά το αδικεί, αλλά anyway).

Τα γραφικά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τα αντίστοιχα του Battlefield 3, η Frostbite 2 στο τομέα των physics και των particle effects παραδίδει ξανά μαθήματα, αλλά η ποιότητα των textures είναι υποδεέστερη. Επιπλέον, στο Xbox 360 τουλάχιστον παρατηρείται ιδιαίτερα έντονο screen tearing.

H γενικότερη εντύπωση μου πάντως είναι ότι το game δεν αξίζει το τεράστιο θάψιμο που έφαγε από τον τύπο του εξωτερικού και τα 4.5 του IGN είναι τουλάχιστον αστεία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2012 20:13 #115139 by eliminator
Συμφωνώ, το τερμάτισα και είναι μια χαρά το παιχνίδι, εντάξει δεν είναι και το καλύτερο FPS που κυκλοφορεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει κάτω από 7 κατά την γνώμη μου.

More
22 Nov 2012 13:58 #115442 by eliminator
Medal of Honor: Warfighter review

Επιστροφή από το πεδίο της μάχης με...dishonorable discharge.

Review

Παντελής Δασκαλέλος

More
31 Jan 2013 23:54 #119831 by Βασίλης Καμακάρης
Τέλος το Medal of Honor

Οι χαμηλές πωλήσεις του Warfighter έριξαν ταφόπλακα.
Διαβάστε περισσότερα...