Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

More
15 Feb 2012 23:12 #104891 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Αν δεν έχω κάνει λάθος στην αναζήτηση (πάλι...) δεν υπήρχε topic για αυτή τη παιχνιδάρα!!Οπότε παίρνω πρωτοβουλία να ανοίξω...μετά από χρόνια! Εγώ προσωπικά και ώς φαν του Lovecraft είχα πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο. Κυρίως βέβαια γιατί είχε καταφέρει να πιάσει το κλίμα της μυθολογίας του 150% και με τρελή ατμόσφαιρα...αντέ να βγεί κανένα καινούριο ανάλογο!

[youtube:1nndlrt0]
[/youtube:1nndlrt0]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2012 00:42 #104897 by Νικολής Ασημάκης
Θέλω να το παίξω αυτό κάποια στιγμή.

More
16 Feb 2012 00:51 #104899 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Οοοο το θυμάμαι αυτό το game...έχω δει βασικά διάφορα walkthroughs για αυτό, αλλά πάντα φοβόμουν υπερβολικά να το παίξω...πάντως ο Lovecraft έγραφε τα πιο τέλεια πράγματα, αφού είχα δει το συγκεκριμένο παιχνίδι είχα ψάξει όλη τη βιβλιογραφία του \:D/

More
16 Feb 2012 02:05 #104902 by Γρηγόρης Βούλγαρης

EtherealBoss wrote: Οοοο το θυμάμαι αυτό το game...έχω δει βασικά διάφορα walkthroughs για αυτό, αλλά πάντα φοβόμουν υπερβολικά να το παίξω...πάντως ο Lovecraft έγραφε τα πιο τέλεια πράγματα, αφού είχα δει το συγκεκριμένο παιχνίδι είχα ψάξει όλη τη βιβλιογραφία του \:D/

Ψυχάκιας μεν, αλλά άρχοντας του τρόμου δε!Αυτός και ο Ποε έχουν την πιο "άρρωστη" και απόκοσμη ατμόσφαιρα στα κείμενά τους,σε βάζουν σε μια πιο "ονειρική"φάση! Επικ και το παιχνίδι το προτείνω 1000%

More
16 Feb 2012 06:05 #104903 by Παντελής Δασκαλέλος
Ναι ρε φίλε αυτά είναι παιχνίδια. Η έκδοση για xbox πάντως είναι ένα κλικ καλύτερη λόγω καλύτερου χειρισμού και γιατί το σημαντικότερο δεν έχει bugs!
Το παιχνίδι καταφέρνει να αποτυπώσει πάντως πολύ όμορφα την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα έργα του Lovecraft. Εμένα το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι μετά από κάποια φάση και μετά σε έχει συνέχεια στην τσίτα.
Θα πρέπει να είχε πιο πολλά exploration section όπως στην αρχή πριν στην πέσουν οι ψαρανθρωποι στο ξενοδοχείο κατά την άποψη μου.
Κοινός να είχε καλύτερες δυναμικές.