Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Advanced Warfare

More
05 May 2014 17:37 #144219 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Αρκετές νέες πληροφορίες για το Call of Duty Advanced Warfare!
Δείτε περισσότερα εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2014 02:53 #145573 by Sotiris Greece
Δόθηκε καινούργιο gameplay από την Ε3.
[youtube:6iuyz6p0]
[/youtube:6iuyz6p0]

Έπαθα μεγάλη πλάκα με το gameplay του οπωσδήποτε θα το παίξω όταν κυκλοφορήσει.

More
11 Aug 2014 21:33 #147829 by Παντελής Δασκαλέλος
Η παρουσίαση της Activision έλαβε τέλος και προσωπικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Μετά το στραπάτσο του Ghosts η Sledgehammer Games προέβη σε αρκετές αλλαγές και αν μη τι άλλο το Advanced Warfare δείχνει ξεχωριστό από πλευράς gameplay, κυρίως λόγω του δυνατοτήτων που σα παρέχονται μέσω των Exosceletons. H μεγάλη είδηση της ημέρα πάντως είναι η κυκλοφορία της Day Zero έκδοσης η οποία θα σας επιτρέπει να παίξετε το Advanced Warfare μία μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Εσάς πως σας φάνηκε η παρουσίαση; Πίστευετε ότι θα πρέπει κι άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Activision (αναφέρομαι στην Day Zero Edition);

[BBvideo 560,340:bp84kxc2]
[/BBvideo:bp84kxc2]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση του Call of Duty Advanced Warfare μπορείτε να επισκεφθείτε το σχετικό άρθρο μας.

More
01 Oct 2014 13:29 #150042 by Αλκμήνη Καζάνα
Με βαση το καινουργιο βιντεο που δοθηκε στη δημιοσιοτητα μαθαμε κατι παραπανω για το co-op mode του COD: Advanced Warfare. Δηλαδη πως θα γινονται οι αποστολες, πως θα μαζευετε ποντους και μεχρι ποσοι φιλοι θα μπορειτε να παιζετε. Ενα αρκετο καλο mode και διασκεδαστικο για τους λατρεις πιστευω.

More
02 Nov 2014 16:29 #151501 by Donnie Darko
Πιο επικίνδυνα από ποτέ σύμφωνα με τρέιλερ που διέρρευσε.

Τα αγαπημένα zombies φαίνεται πως επιστρέφουν, σύμφωνα με ένα τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
02 Nov 2014 20:30 #151518 by Christos Soudis
Καιρος ηταν να επιστρεψουν !

More
04 Nov 2014 17:20 #151570 by Donnie Darko
Το TV spot του Call of Duty: Advanced Warfare με τον τίτλο "Discover your Power" σας παρουσιάζει με μια live action οπτική γωνία όλα αυτά που θα ζήσετε μέσα σε αυτό!

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Taylor Kitsch (που πιθανώς να γνωρίζετε από τα X-Men Origins: Wolverine, Battleship, Lone Survivor και Friday Night Lights) να σας οδηγεί και να παίζει την ζωή του κορώνα-γράμματα. Σας ακολουθεί συνέχεια, όσο εσείς πηγαίνετε από το ένα μέρος της πόλης στο άλλο με αρκετά σκληρό τρόπο. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με καυτά θηλυκά (την Emily Ratajkowski, που αρκετοί πιθανότατα να θυμόσαστε από το βιντεοκλίπ του Blurred Lines), με πολλούς εχθρούς και με… κατσίκες.

Η σκηνοθεσία του εξαιρετικού αυτού TV spot οφείλεται στον Peter Berg που σκηνοθέτησε επίσης και τα Friday Night Lights, The Kingdom, Lone Survivor, Battleship. Δείτε το παρακάτω

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
06 Nov 2014 14:52 - 06 Nov 2014 14:53 #151702 by Petros
Δείτε αυτό το Video για να πάρετε μια ιδεά για το COD Advance Warefare

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR
Last edit: 06 Nov 2014 14:53 by Petros.

More
06 Nov 2014 15:14 #151705 by Μάνος Γρυπάρης
Ήρθανε! Ετοιμαστείτε για review...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
07 Nov 2014 00:38 #151723 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά τις εντυπωσιακές παρουσιάσεις, τα live action trailer και το promotion της Activision μπορώ να πω ότι και εγώ όπως και αρκετοί άλλοι περιμένα το Advanced Warfare αρκετά τσιτωμένος. Προσωπικά το sci-fi ύφος μου αρέσει ιδιαίτερα στα FPS καθώς ανέκαθεν λάτρευα Halo, Killzone και πρόσφατα το Titanfall. To Call of Duty: Advanced Warfare προσφέρει αυτά που ακριβώς ήθελα να δω, κοινώς παραπάνω ποικιλία στο gameplay, εξελιγμένους μηχανισμούς μάχης και ένα εξαιρετικά εθιστικό multiplayer. Μετά το κάψιμο που έριξα στο co-op του Ghosts ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα από το ανούσιο horde mode του Advanced Warfare.

Για περισσότερα διαβάστε το review του Call of Duty: Advanced Warfare κάνοντας κλικ εδώ