Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Επερχομενα MMORPGS

Poll: Ποια πιστευετε θα ειναι τα καλυτερα νεα MMORPG? (was ended 2012-01-07 21:49:05)

Star Wars: The Old Republic
3 27.3%
The Secret World
2 18.2%
Guild Wars 2
6 54.5%
Wildstar
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
10 Oct 2011 05:49 #99939 by Γιάννος Γεωργαντάς
Καποια απο τα παραπανω MMORPGs πιστευω οτι θα αλλαξουν τα δεδομενα στο χωρο. Ποια πιστευετε οτι θα ειναι αυτα (2 ψηφοι, με δυνατοτητα αλλαγης);

Δυο λογια για το καθενα:

SW: TOR - Βασιζεται στο αγαπημενο απο πολλους συμπαν των Star Wars, δημιουργια της σχεδον αλανθαστης Bioware, και με τα πορτοφολια της EA να το στηριζουν. Οι προπαραγγελιες εχουν ηδη σπασει ρεκορ..

The Secret World: Της Funcom (Age of Conan, Anarchy Online). Αρκετα διαφορετικο, με μιξη απο διαφορα στυλ επιρροης, και συστημα προοδου τελειως skill-based. Φαινεται πολυ ατμοσφαιρικο.

Guild Wars 2: Δωρεαν, με πολλες βελτιωσεις απο τον προκατοχο του και αρκετες καινοτομιες. Γραφικα για οσκαρ!

Wildstar: Το outsider, με γραφικο στυλ παρομοιο του WoW, της NCSoft (City of Heroes), υποσχεται πολλα paths που μπορει να ακολουθησει ο παικτης στο παιχνιδι, καλυπτοντας ετσι πολλα ειδη παικτων (grinder, ανταγωνιστικος, crafter, explorer κτλ)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2011 10:15 #99940 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Νομίζω άφησες εκτός το Tera και το Titan. Με την λογική ότι ούτε το Wildstar ούτε το GW2 γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα βγει.

More
10 Oct 2011 12:41 #99945 by Γιώργος Λόλας
Το Guild Wars είναι από τα αγαπημένα μου MMORPG και από ότι έχω δει ως τώρα, η συνέχειά του θα είναι το ίδιο απολαυστική. Ως δεύτερη επιλογή, έβαλα το Secret World, περισσότερο λόγω του setting.

More
10 Oct 2011 13:48 #99952 by Γιάννος Γεωργαντάς

Zagnaphein wrote: Νομίζω άφησες εκτός το Tera και το Titan. Με την λογική ότι ούτε το Wildstar ούτε το GW2 γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα βγει.

Δεν προκειται για ολα τα επερχομενα, απλα μονο για αυτα που ειναι πολυ κοντα και πιστευω θα κανουν θορυβο. Το Titan απεχει αρκετα πιστευω και το Tera δεν το ξερω καν. Απλα εχω λοκαρει αυτα τα τεσσερα, και τωρα που το WoW παραπατησε, μαλλον θα σηκωσουν αρκετους συνδρομητες. Και θελω να δω τι σκεφτεται ο κοσμος.

Wildstar και ιδιως το GW2 ειναι πολυ κοντα.

geololj, και εγω θεωρω αυτα τα 2 φοβερα, απο οτι διαβαζω, και ιδιως με τα gameplay videos του GW2.. δωρεαν αυτο το ..πραγμα; μας τρεχουν τα σαλια! και το secret world θα αποτελεσει ισως εκπληξη, αρκει να ειναι η Funcom του Anarchy Online και του Longest Journey και οχι του Conan ;)

More
10 Oct 2011 14:38 #99960 by Γιώργος Λόλας
To Guild Wars είναι σίγουρο από τώρα ότι θα είναι παιχνιδάρα. Ξέρουν πραγματικά τι κάνουν τα παλικάρια. Το Secret World μπορεί να βγει είτε πολύ καλό, είτε πατάτα. Θέλω να δω πώς θα τους βγει το adventure στοιχείο που ψάχνεις για clues και αν μετά από λίγο θα επαναλαμβάνονται.

Το Wildstar το είχα δει όταν λέγανε ότι θα έχουν artwork που δεν έχουμε ξαναδεί στο είδος. Ελπίζω να βγει και αυτό καλό. To Tera αργεί ακόμα, αλλά από ότι ακούω θα αρέσει σε συγκεκριμένο κοινό. Για το Titan τώρα, από ότι λέγεται δε θα είναι ένα καθαρόαιμο MMORPG, αλλά ένα κράμα από MMO και FPS. Μάλλον θα πάει προς την μερειά του Planetside με περισσότερα RPG στοιχεία.

More
10 Oct 2011 16:05 #99973 by Γιάννος Γεωργαντάς

geololj wrote: To Guild Wars είναι σίγουρο από τώρα ότι θα είναι παιχνιδάρα. Ξέρουν πραγματικά τι κάνουν τα παλικάρια. Το Secret World μπορεί να βγει είτε πολύ καλό, είτε πατάτα. Θέλω να δω πώς θα τους βγει το adventure στοιχείο που ψάχνεις για clues και αν μετά από λίγο θα επαναλαμβάνονται.

Το Wildstar το είχα δει όταν λέγανε ότι θα έχουν artwork που δεν έχουμε ξαναδεί στο είδος. Ελπίζω να βγει και αυτό καλό. To Tera αργεί ακόμα, αλλά από ότι ακούω θα αρέσει σε συγκεκριμένο κοινό. Για το Titan τώρα, από ότι λέγεται δε θα είναι ένα καθαρόαιμο MMORPG, αλλά ένα κράμα από MMO και FPS. Μάλλον θα πάει προς την μερειά του Planetside με περισσότερα RPG στοιχεία.

Thanks geololj, ακριβως τα ιδια εχω εισπραξει και εγω, απο αυτα που διαβαζω και ακουω. Θα ηθελα πολυ παντως το Secret World να μην μας απογοητευσει, θα ηταν κατι πολυ φρεσκο στο χωρο :)

More
10 Oct 2011 17:25 #99980 by eliminator
Ψήφισα Star Wars: The Old Republic και Guild Wars για...ευνόητους λόγους. Κάνουν τη διαφορά.

More
10 Oct 2011 17:33 #99981 by Γιάννος Γεωργαντάς
αν θα επρεπε να μαντεψω, θα ελεγα οτι σχεδον ολοι μας θα εγκαταστησουμε το GW2, μιας και ειναι δωρεαν, και θα εχουμε και ακομη ενα "on the side".. τωρα μαλλον το SW θα ειναι αυτο, αν και δεν αποκλειεται οι πιο αρρωστοι οπως εγω, ο geololz και ο Zag - οπως τους κοβω δηλαδη χεχε - να χωσουν κι αλλα μεσα ;) ΑΝ θα επρεπε να μαντεψω παντα.. ;)