Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft:Mists of Pandaria

More
16 Apr 2013 20:26 #122930 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μα να μην έχω χρόνο να το παίξω! Πριν δεν είχα για την συνδρομή τώρα δεν έχω χρόνο! Φαύλος κύκλος! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2013 20:17 #124740 by Bill Vassilatos
Καλησπερα.

Θελω να ρωτησω επειδη εχω να παιξω wow περιπου 2,5 χρονια και εχω μεινει με το Lich King, πρεπει να αγορασω και τα αλλα 2 expansions (cataclysm, MoP) για να παιξω? ή μπορω και με αυτα που εχω? κι ας φτανω lvl 80.

ευχαριστω.

More
28 May 2013 20:30 #124742 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μια χαρά μπορείς να παίξεις απλά δεν θα έχεις πρόσβαση στα level, αντικείμενα, quests, περιοχές, Raid και Dungeons των νέων επεκτάσεων.

Προσωπικά μιλώντας δεν αξίζει αν δεν έχεις το λεγόμενο end game μια και ο περισσότερος κόσμος παίζει σχεδόν πάντα στα τελευταία RAids κάτι που προυποθέτει να έχεις όλα τα expansion.

More
25 Jun 2013 18:23 #126696 by Βασίλης Καμακάρης
Μέχρι στιγμής στην εφαρμογή auction house παρουσιάστηκαν ορισμένα θέματα. Η πρόσβαση στο Auction house μέσω της εφαρμογής Mobile Armory παραμένει κλειστή, καθώς εξετάζονται τα οποιαδήποτε κενά ασφαλείας που επέτρεψαν στους hackers να εισέλθουν στην εφαρμογή.

More
07 Jul 2013 23:00 #127712 by Κώστας Λάβαρης
Ο community manager της Blizzard επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο ύπαρξης μικροσυναλλαγών στο γνωστό MMORPG. Αυτό είναι φυσικό να δημιουργήσει ανησυχίες στους gamers του
World of Warcraft, μιας και μπορεί να αλλάξουν ισορροπίες κάποιοι παίχτες θα αγοράζουν τη "πρόοδο" τους.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Jul 2013 16:09 #129291 by Κώστας Λάβαρης
Η Activision Blizzard ανακοίνωσε ότι οι ενεργοί συνδρομητές του WoW ανέρχονται για αυτό το καλοκαίρι σε 7,7 εκατομμύρια, αισθητά μειωμένος αριθμός σε σχέση με τα 12 εκατομμύρια συνδρομητές που διέθετε τον Οκτώβριο του 2010!

[youtube:11qbsr37]
[/youtube:11qbsr37]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Jul 2013 22:44 #129304 by Petros
εχω απορία να δω τι θα κάνει η Blizzard για να πάρει τον κόσμο πίσω....

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
19 Aug 2013 02:25 #130612 by Στέλιος Παπαδόπουλος
δεν νομιζω οτι θα το καταφερει... κρατουσε πολυ κοσμο χρησιμοποιώντας το lore απο το warcraft 3!! τωρα πια εχει ξεφυγει από αυτο... η pvp κοινοτητα του wow μεχρι το 5.2 που επαιξα δεν ηταν και τοσο ευχαριστιμενη, αν και το pve ηταν μεχρι καποια ορια ωραιο.. την τωρινη πραγματικοτητα του wow δεν την γνωριζω, αλλα το mists of pandaria δεν με ελκύει να την μαθω...

More
19 Aug 2013 17:10 #130636 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ουσιαστικά μετά το Cataclysm πήρε την κατρακύλα...
Πιο εύκολο, έριξαν πολύ το ψάξιμο των talents, περισσότερες ώρες άσκοπου grinding χάλασαν την μαγεία κατά την άποψη μου.
Δεν είναι τυχαίο που το peak ήταν το 2010 με το WotLK να έχει τα καλύτερα features.
Επίσης, το μοντέλο F2P πλέον βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση ενώ παιχνίδια χωρίς συνδρομή (βλέπε Guild Wars 2) γίνονται όλο και πιο διάσημα.

Αν ρίξει τις τιμές η Blizzard (φτάνει τόσο άρμεγμα) και πάει πχ την συνδρομή στα 5-6 ευρώ το μήνα θα δούμε αναβίωση αλλά κακά τα ψέματα ο κόσμος άρχισε να το βαριέται. Σίγουρα πολλοί νέοι παίκτες θα θέλουν να το δοκιμάσουν αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να τους κρατήσει για καιρό.

More
11 Dec 2013 20:35 #136794 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 11/12/13] Στο 5.4.2 patch του δημοφιλούς MMORPG της Blizzard ενσωματώθηκε τελικά το μαγαζάκι μέσω του οποίου μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε διάφορα mounts και pets.

Μέχρι τώρα, μπορούσατε να αγοράσετε αντικείμενα και άλλες υπηρεσίες μέσα από το Battle.net Shop , με το τελευταίο update όμως θα μπορείτε να προβείτε σε αγορές χωρίς να βγείτε από το παιχνίδι. Πατώντας το εικονίδιο του Shop που έχει προστεθεί στο μενού (στη θέση του Support Icon), θα ανοίξει το νέο interface για το in-game μαγαζάκι. Από εδώ και πέρα, αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον game master ή να δηλώσετε ένα bug, θα χρειαστεί να πατήσετε το πλήκτρο Escape και έπειτα να μεταβείτε στο μενού "Help".

Τα pets κοστίζουν €10, ενώ τα mounts €20. Για λίγες ημέρες θα ισχύει έκπτωση έως και 50% στα περισσότερα από τα αντικείμενα του cash shop. Μέχρι στιγμής, δεν διατίθενται άλλα αντικείμενα, όπως τα Helmets που μπορείτε να αγοράσετε από το online shop ή το Experience Boost potion που υπάρχει στην Ασιατική έκδοση του World of Warcraft.