Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι browser game μου προτείνετε;

More
11 Jun 2011 18:14 #94484 by eliminator
Θέλω να μου προτείνετε ένα ωραίο browser game εκτός απο Φυλετικές Μάχες γιατί το ξέρω ήδη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2011 18:38 #94485 by Kostas Milonas
Αν δεν εχεις παιξει ηδη τα Angry Birds μπορεις να τα δοκιμασεις απο τον browser σου εδω:

chrome.angrybirds.com/

Προτεινεται να χρησιμοποιησεις Chrome για καλυτερη αποδοση, αλλα και με καποιον αλλο μοντερνο browser που ειναι ικανος για HTML5 μπορεις να το δεις :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 Jun 2011 18:38 #94486 by Ιβάν
Υπάρχουν τα εξής: ikariam , grepolis , The West , Bounty Hounds και πολλά ακόμη.

More
12 Jun 2011 14:09 #94497 by eliminator

asmilon wrote: Αν δεν εχεις παιξει ηδη τα Angry Birds μπορεις να τα δοκιμασεις απο τον browser σου εδω:

chrome.angrybirds.com/

Προτεινεται να χρησιμοποιησεις Chrome για καλυτερη αποδοση, αλλα και με καποιον αλλο μοντερνο browser που ειναι ικανος για HTML5 μπορεις να το δεις :)

Επικό.

More
12 Jun 2011 15:12 #94499 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
the west σα σαν κατι διαφορετικο,και το grekpolis παρομοιο με τις φυλετικες

More
27 Jul 2014 18:08 #147110 by Γιάννης Μαύρενας
grepolis πολλυ καλο game gia online

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είμαι λέων. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! θα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι!

More
More
10 Sep 2015 14:07 #168626 by Marios Ntallaris
Εγώ θα προτείνω το Eredan Arena είναι ένα πολύ ωραίο card game και σε κάνει να κολλάς. Έχει πάρα πολλές κάρτες και βγαίνουν κάθε βδομάδα 1-2 καινούριες, υπάρχει και σε android.
Τσέκαρε το