Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tera

More
08 Feb 2013 16:33 #120153 by Hlias Souvlakis
Replied by Hlias Souvlakis on topic Tera
καλισπερα παιδια παιζω τερα οποιος θελει μπαινει στον killian αν μπειτε στειλτε μνμ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2013 23:43 #120600 by SmartKiLL
Replied by SmartKiLL on topic Tera
Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που ισως να ειναι και λιγο ανοητη!Λοιπον εγω εχω λογαριασμω απο το open-beta!Ο λογαριασμος μου θα ειναι f2p ή Veteran;

More
19 Feb 2013 17:48 #120671 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Tera

SmartKiLL wrote: Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που ισως να ειναι και λιγο ανοητη!Λοιπον εγω εχω λογαριασμω απο το open-beta!Ο λογαριασμος μου θα ειναι f2p ή Veteran;

Free-to-play λογικά γιατί Veterans είναι όσοι έχουν υπάρξει συνδρομητές. Δες εδώ αναλυτικά

Κυριακή 16:00-18:00 θα παίξουμε TERA στο GameWorld TV (GTV.gr) οπότε σε περιμένουμε στο Mumble.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Feb 2013 18:26 #120679 by Βασίλης Καμακάρης
Παίζουμε TERA

Κάντε χώρο 35GB για το...ΤΕΡΑΣ και αρχίστε το download!

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
20 Feb 2013 21:09 #120725 by Βασίλης Καμακάρης
Έχω ένα Πρόβλημα με το game κατέβαζα τον Αμερικανικό server και το σταμάτησα για να κατεβάσω τον Ευρωπαϊκό. Αφού τον διέγραψαν μέσα από τον πινάκα ελέγχου (κανονικό unstall) πέρασα τον Ευρωπαϊκό και αφού τον έκανα εγκατάσταση όταν άνοιξε το exe έκανε δυο γρήγορα pach και μετά έκλεισε και ξανάνοιξε και δεν κατέβαζε κάποιο μεγάλο pach και μου έλεγε " no download error detected". Προσπάθησα να πατήσω και play αλλά τίποτα.
[img

More
20 Feb 2013 21:42 #120728 by Μάνος Γρυπάρης
Κατέβασε το Advanced System Care και κάνε Uninstall και μετά Deep Scan (για να scanάρει τυχόν αρχεία που έμειναν). Κάνε Uninstall έτσι και τους δύο Clients, μετά restart και μετά άρχισε να κατεβάζεις τον ευρωπαϊκό.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Feb 2013 00:10 #120879 by SmartKiLL
Replied by SmartKiLL on topic Tera

Manos wrote:

SmartKiLL wrote: Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που ισως να ειναι και λιγο ανοητη!Λοιπον εγω εχω λογαριασμω απο το open-beta!Ο λογαριασμος μου θα ειναι f2p ή Veteran;

Free-to-play λογικά γιατί Veterans είναι όσοι έχουν υπάρξει συνδρομητές. Δες εδώ αναλυτικά

Κυριακή 16:00-18:00 θα παίξουμε TERA στο GameWorld TV (GTV.gr) οπότε σε περιμένουμε στο Mumble.

Οκ!Θα προσπαθησω να ειμαι online τοτε γιατι εχουμε να παμε και στο γηπεδοοοο!Παρεπιπτοντος το account ειναι free to play κατάσταση \:D/

More
13 Apr 2013 04:44 #122820 by Μάνος Γρυπάρης
Με την εμπειρία μας στο TERA πιστεύω ότι ευχαριστηθήκαμε quests. Το pathfinding είναι πολύ εύχρηστο και τα quests εκτελούνται εύκολα ακόμα κι από έναν άσχετο από MMORPG.

Δοκίμασα Archer και γενικά έμεινα ικανοποιημένος από τα skills του. Τα boss fights ήταν επίσης όμορφα, το ίδιο και τα οπτικά εφέ και γενικά η όλη εμπειρία μου έδειξε ότι για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με ένα "ώριμο" κορεάτικο MMORPG, το TERA αποτελεί ιδανική επιλογή.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 May 2013 13:33 #123825 by eliminator
Replied by eliminator on topic Tera
Το κατέβασα το πήγα 10 lvl με archer το έκανα uninstall delete και δε θέλω ούτε να το ξέρω. Όσο και αν προσπάθησα να βρω αυτό που σας κολλάει στα MMORPG τέτοιου είδους δεν κατάφερα να το βρω, δεν είναι το είδος μου το πήρα απόφαση. :cup:

More
10 Mar 2017 20:00 #194974 by Angel
Replied by Angel on topic Tera
Κυκλοφορια σε PS4 και Xbox One

Κατά την διάρκεια της PAX East, ανακοινώθηκε ότι το TERA θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One μέσα στο 2017.Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε εδω .

The sword of destiny has two edges. You are one of them.