Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Guildwars αφισες!

More
27 Sep 2010 17:00 #79664 by metronik
Γεια σας!

Aυτο τον καιρο σκεφτομαι να κανω αφισες με εικονες απο το Guildwas (1) που εχω βρει στο internet οπως και τη σημαια του guild και να της μοιρασω στα members. Δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται καποια αδεια για να μπορω να κανω τις εκτυπωσεις η γιατι ειναι για προσωπικη χρηση μπορω ελευθερα.
Εχω βρει στο internet αυτη την εταιρια print24.com/gr-el/ που ασχολητε με εκτυπωσεις και ακομα σκεφτομαι να κανω αυτοκολλητα με τη σημαια του guild μας.
Πιστευετε πως θα υπαρξει καποιο προβλημα?

Ευχαριστω!

(Me/El FastCaster FTW)
:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2010 17:08 #79666 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Guildwars αφισες!
Και γιατί να το κάνεις αυτό? Αν θες τοτε καλύτερα να κανεις με GameWorld. Δεν θα σου κοστίσει όμως?

More
28 Sep 2010 13:42 #79717 by Μάνος Γρυπάρης
Ο τύπος φαίνεται να έχει καλές τιμές, αν μιλάμε για αφίσες σε μουσαμά, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν επιλέγω αφίσες με βάζει να διαλέξω από 50 τεμάχια και πάνω. Ποιος θα παραγγείλει 50 αφίσες? Μόνο διαφημιστική εταιρεία που θα τρέξει καμπάνια. Προφανώς κάποιος λάθος έχει γίνει στο site τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Sep 2010 14:26 #79726 by Aνέστης Αδαμίδης
Bασικά, τώρα που το είδα, μου ήρθε μια ιδέα. Μπορούμε να διοργανώσουμε μια συνάντηση για τα μέλη του GameWorld και να εκτυπώσουμε μπλούζες με στάμπες επάνω, ο καθένας ότι εικόνα θέλει και από πάνω να είναι το nick του καθενός. Αλλά εμφανίζονται δύο προβλήματα:
1) Το κόστος για τον χώρο που θα βρεθούν τα μέλη, εκτός κι αν μαζευτούμε σε κάναν ανοιχτό χώρο.
2) Πως θα γνωρίζουμε ποιοι θα έρθουν στα σίγουρα.
3) Το κόστος για την παραγωγή των μπλουζών(αν και αυτό μπορεί ο καθένας να το αναλάβει μόνος του).

Λέμε τώρα, μια ιδέα...