Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

To WoW της έσωσε τη ζωή!

More
26 Jul 2010 09:06 #75738 by Ιβάν

TheReaper wrote: Τι λέτε ρε παιδιά τώρα; Αυτό με τα κουνούπια δεν ισχύει για τον εξής λόγο: τα κουνούπια εντοπίζουν το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπει το σώμα μας και πηγαίνουν προς αυτό. Μιλάμε για φοβερούς κυνηγούς! Οπότε κάνεις-δεν άνεις τον ψόφιο, άμα δεν έχεις ταμπλέτα τα κουνούπια θα σε φάνε!

Πλάκα μου κάνεις ρε Reaper. Τώρα ούτε ταμπλέτες δεν μας σώζουν. Θυμάμαι μια μέρα είχα βάλει ταμπλέτα και πάλι με έφαγαν τα κουνούπια. Ακόμα έχω μαυρισμένα συμαδάκια στο σώμα μου από αυτά τα κουνούπια. Και να φανταστείς μου είχαν κάνει και ένα τετράγωνο στο πόδι μου από τσιμπήματα, με τέσσερις πλευρές, η μια όμως ήταν 75 μοιρών.

TheReaper wrote:

stormare wrote: lol οτιναναι εντελως.παω να κανω heal το σκυλο της γειτονιας.

Αν είναι αδέσποτος, άστον να πεθάνει καλύτερα. Μόνο προβλήματα στη γειτονιά θα δημιουργεί.

Ρε τα αδέσποτα είναι πιο φιλικά και από τους σκύλους που έχουν οι γείτονος. Και τα σκυλιά είναι όλα ίσα, απλά κάποια έτυχε να είναι αδέσποτα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.