Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Secret World

More
04 Sep 2012 22:21 #111873 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Με μπερδεύεις με τα λεγόμενα σου. Από την μια είσαι λάτρης των pen'n'paper και από την άλλη σου φαίνεται καλό σαν RPG το Secret World ενώ το WoW δεν σου αρέσει! χμ... άποψη σου και σεβαστή αλλά εμένα με μπέρδεψες.

Για μένα το ότι είναι διαφορετικό από τα τετριμμένα και τα στυλ WoW δεν μου λέει κάτι.

Φαντάζομαι τα SWTOR, Rift είναι καλύτερα αλλα δεν σου δίνουν αυτή την αίσθηση του διαφορετικού. Μακάρι το παιχνίδι να τα πάει καλά αλλα ειδικά με το συνδρομητικό μοντέλο και το Guild Wars 2 να κάνει θραύση δύσκολο το βρίσκω. Περιμένουμε και το expansion ΜοP οπότε καταλαβαίνετε για τι ανταγωνισμό μιλάμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2012 21:52 #112031 by Παντελής Δασκαλέλος
Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη το The Secret World έχει περισσότερα role playing στοιχεία. Για εμένα RPG δεν σημαίνει skills, levels αλλά το πόσο υποδύεσαι έναν χαρακτήρα, πόσο βυθίζεσαι στον κόσμο του παιχνιδιού. Κατά την προσωπική μου άποψη ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για ένα RPG είναι το σενάριό του και η αφήγηση της ιστορίας. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να μου αρέσει το WoW; Κατά ένα μεγαλο βαθμό ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου και το Guild Wars 2 και εχω σκοπό να ασχοληθώ παράλληλα και με το The Secret World και με τον παραπάνω τίτλο.

Συμφωνώ πάντως απόλυτα με τα λεγόμενα σου ότι με αυτό το συνδρομητικό μοντέλο το The Secret World δεν έχει καμία τύχη. Μάλιστα χθες παρατήρησα (στον server που παίζω εγώ τουλάχιστον) ότι δεν υπάρχουν άτομα για PvP και γενικώς είδα πολύ λιγότερο κόσμο από ότι είχα δει στα τέλη Ιουλίου.

More
09 Sep 2012 22:16 #112032 by Χριστιάνα Θάνου
Θα πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Όπως είπε και ο Παντελής για μένα το RPG σημαίνει το να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα. Το WoW δεν έχει καμία σχέση με αυτό, βλέπεις έναν χαρακτήρα μπροστά σου και απλά βάζεις τα skills με μια σειρά, ακολουθείς ένα rotation και κάνεις DPS. Το Guild Wars 2 από την άλλη συνδυάζει το RPG μαζί με τα skills με έναν μαγευτικά ωραίο τρόπο και όντως κάνει θραύση και εύχομαι να κάνει ακόμα μεγαλύτερη γιατί είναι παιχνίδι που το αξίζει!

More
09 Sep 2012 23:05 #112034 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν υποστήριξα ότι το wow είναι RPG, ή το κορυφαίιο, αλλά ότι το θεωρώ πιο κοντά στα RPG παρά το Secret World. Για μένα κανένα δεν πλησιάζει τον όρο RPG!

Σαφέστατα με την έννοια που ξέρουμε εμείς τα παιχνίδια σαν RPG δύσκολα θα βρούμε κάποιο που να μας ικανοποιεί, ακόμα και για το skyrim πολλοί έχουν παράπονα (καθότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα - σενάριο κλπ). Ωστόσο έχεις κάποια ελευθερία να κάνεις τον παίκτη όπως θα ήθελες.

Για το wow έγραψα τις εντυπώσεις μου στο ανάλογο θέμα, δεν θα επεκταθώ εδώ αλλα ειδικά όσον αφορά την ιστορία κάλλιστα θα έδινα το βραβείο στο SWTOR. Αλλα πείτε μου ειλικρινά, ποιο MMORPG πλησιάζει τα στάνταρ μας;
Είναι εφικτό να βγεί MMORPG που να πλησιάζει σαν εμπειρία τα Icewind Dale & Planescape (για μένα τα κορυφαία);

More
10 Sep 2012 02:38 #112036 by Γιώργος Λόλας
Εδώ δε καταφέρνει να φτάσει την υπέρτατη εμπειρία ενός RPG το Dungeons & Dragons Online που βασίζεται αποκλειστικά στους κανόνες του D&D, θα τα καταφέρουν τα υπόλοιπα; Πολύ δύσκολο, όχι ανέφικτο αλλά εμπορικά τουλάχιστον είναι δύσκολο...

Τώρα βέβαια, μπορούμε να ανοίξουμε άλλο θέμα πάνω σε αυτό που σηκώνει πολλή συζήτηση. Αναφέρομαι στα "θέλω" των παικτών. Τους δίνεις sandbox, παραπονιούνται που δεν υπάρχει on-demand περιεχόμενο. Τους δίνεις LFG/LFR, παραπονιούνται ότι όλα έγιναν πιο εύκολα. Τους δίνεις διαλόγους και λένε ότι τα quests είναι μια από τα ίδια (χωρίς σε αυτό να έχουν και άδικο βέβαια).

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα MMORPG, δεν έχουν την απαραίτητη υποδομή για να κάνεις RP. Οι μηχανισμοί που παρέχονται είναι λιγοστοί, το interactivity με τον κόσμο είναι περιορισμένο. Στους role-playing servers, συνήθως το μόνο που αλλάζει είναι οι κανόνες για τα ονόματα που μπορείς να δώσεις στο avatar σου. Πιστεύω με το νέο κύμα από sandbox MMORPG, αυτό να αλλάξει. Το Rift, αν και theme-park MMORPG, κάτι πάει να κάνει τώρα και έχει ζητήσει από τους παίκτες να πουν τι στοιχεία θέλουν να προστεθούν στους RP servers. Ελπίζω να βγει κάτι καλό.

More
23 Sep 2012 22:08 #112480 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει μπορεί πλέον να παίξει για 3 ημέρες δωρεάν εντελώς και μάλιστα αν ολοκληρώσετε 30 αποστολές, λαμβάνετε δύο ακόμα μέρες δωρεάν χρόνου παιχνιδιού και 1200 Bonus Points (10€) για αγορές από το in-game store. Κατεβάστε την trial από εδώ .

More
04 Oct 2012 09:31 #112863 by Χριστιάνα Θάνου
Το Secret World παραμένει ακόμα υψηλά στις προτιμήσεις των παιχτών παρόλο που βγήκε το Guild Wars 2 και το Mists of Pandaria συν το ότι δεν είναι free to play. Αυτό από μόνο του πρέπει να μας λέει κάτι. Γενικά εμείς στο GameWorld του βάλαμε 7.5 γιατί είχε ακόμα bugs και ασάφειες που σε μπερδεύουν. Όπως και να έχει το Secret World είναι ένα MMORPG τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα και όσοι έχουν κουραστεί από την πληθώρα μυθικών στοιχείων στα άλλα MMORPG σίγουρα θα εκτιμήσουν την πιο σημερινή (ή μελλοντική) προσέγγιση του.

Εγώ προσωπικά έπαθα πλάκα με το που είδα την είσοδο της Agartha από το story των Illuminati! Όταν μπήκα κιόλας πίστευα ότι ήταν το πιο cool στοιχείο του παιχνιδιού αλλά έκανα λάθος, το πιο cool είναι τα dungeons αλλά και το community. Μπορεί να μην μιλάνε πολύ στο trade chat αλλά εάν ζητήσει κανείς βοήθεια, θα έχει σίγουρα δύο- τρεις απαντήσεις. Εκτός αυτού μου έκανε εντύπωση η ευγένεια των παιχτών σε ένα dungeon όπου άργησα να κάνω load και έχασα τον δρόμο μου, απλώς με περίμεναν και γύρισαν πίσω να με φέρουν στο checkpoint, άψογη συμπεριφορά.

More
06 Oct 2012 16:44 #112997 by Άγγελος Φασούλης
To the secret world δεν πρόκειται να γίνει free to play σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα...

More
07 Nov 2012 19:23 #114736 by Παντελής Δασκαλέλος
The Secret World: Open beta

Παίξαμε την ανοιχτή beta του νέου MMORPG της Funcom και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. [UPDATE]

Περισσότερα...

More
07 Nov 2012 22:53 #114758 by Νικολής Ασημάκης
Όταν βγει σε free θα το δοκιμάσω. Το κοζάρω καιρό, αλλά δεν θέλω να ξαναμπώ στο τρυπάκι της πληρωμής.