Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MMORPG τύπου Knight Online

More
20 May 2010 18:40 #72430 by teo2202
καλησπερα παιδια μου αρεσουν πολυ τα παιχνιδια με ιπποτες αλλα θελω να βρω ενα καθαρα διαδικτυακό ομως τύπου LineAge αλλα με ιπποτες μετα απο ψαξιμο βρήκα το Knight Online καλουτσικο αλλα ολο ξενοι ουτε ενας ελληνας ξερετε καμια ελληνικη clan κανεναν ελληνικο σερβερ η τελος παντον κανενα παρομιο παιχνιδι με ελληνικη συμμετοχή? :-k

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2010 16:36 #72705 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν το είχα παίξει πριν απο 2 χρονια μου φανηκε ψιλομετριο. Για ελληνικες Clan δε γνωριζω τιποτα, ρωτα στο public του παιχνιδιου.

Αν θελεις ενα καλο MMORPG και ταυτοχρονα ελληνικες Clan τοτε παιξε το Darkfall καλυτερα. Δες στα sites www.darkfallgreece.tk , argonauts.powermmorpg.com , www.darkfallonline.com/hellas . Ελληνικο MMO ειναι (και μαλιστα απο τα καλυτερα), οποτε εχει μεγαλο ποσοστο Ελληνων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jun 2010 16:06 #73118 by teo2202
το κοιταξα ωραιο game αλλα επι πληρωμή? δεν υπαρχει κανενας free private server ?

More
04 Jun 2010 12:54 #73213 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, είναι συνδρομητικό.
Δοκίμασέ το για 2 εβδομάδες. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Για μένα προσφέρει το καλύτερο και πιο ρεαλιστικό σύστημα μάχης από οποιοδήποτε άλλο MMORPG.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)