Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως να φτιάξω ένα καλό Necro; (PvP Servers)

More
15 May 2010 21:03 #72116 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ρε παδιά, παίζω πολλά χρόνια Lineage και δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος και βγαίνει χάλια ο παίκτης.

Σε ένα PvP Server που παίζω τώρα στο L2 Gracia Final, έχω ένα Necro με Full S84 και όλα +20 (το Max). Βαράω με τις σωστές επιθέσεις, με τα σωστά spells, έχω τα σωστά Dyes, χώνω 5-6, αλλά ο παίκτης είναι χάλια και συνέχεια με ρίχνουν.

Πείτε μου σας παρακαλώ πως να κάνω ένα καλό Necro για PvP, βήμα προς βήμα, μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρια, από Armors μέχρι Skills.

Θα βοηθήσετε πολύ... Ευχαριστώ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 19:19 #80251 by thanasis
Τωρα το ανακαλυψα το θεμα... :mrgreen: Αφου εισαι full οπως λες πιστευω πως αυτο που πρεπει να κανεις ειναι ++(enchant) τα skills...ο necro εχει πολυ καλα skills.Αλλα πρεπει να τα κανεις full ++ για να πιανουν κιολας.Για παραδειγμα εχεις το silence.Καντο +30 και τους εχεις τους μαγους...Επισης εχει και καποια πολυ καλα skills και εχει και ενα απο τα αγαπημενα μου το curse of doom.Επισης πολυ καλα skills που πρεπει να χρεισιμοποιεις και να τα κανεις enchant ειναι:curse gloom,anchor και ανεβασε και λιγο και το death spike...Αν τα εχεις κανει αυτα και παλυ δεν μπορεις να παιξεις πες μας λιγο παραπανω στοιχεια για τον παικτη σου...Ελπιζω να βοηθησα :wink:

More
02 Oct 2010 23:45 #80305 by Αντώνης Μπιθούλκας
Στο server που παίζω τα skills φτάνουν το πολύ +10. Τα έχω δοκιμάσει. Αλλά τώρα που το λες, έχω παρατηρήσει τεράστιες αλλαγές. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ο char... "τα έχει 400"!

More
03 Oct 2010 00:19 #80313 by thanasis

Tony_Layjel wrote: Στο server που παίζω τα skills φτάνουν το πολύ +10. Τα έχω δοκιμάσει. Αλλά τώρα που το λες, έχω παρατηρήσει τεράστιες αλλαγές. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ο char... "τα έχει 400"!

χαχαχαα μακαρι ρε φιλε γιατι δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.Ο necro εχει καλα skills αλλα θελουν ++ οποτε....Καλα pvp :mrgreen:
Aληθεια σε ποιον παιζεις?

More
03 Oct 2010 11:43 #80325 by Αντώνης Μπιθούλκας
Θα σου πω σε PM γιατί είναι παράνομος.