Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Epic fail απόπειρα απάτης - προσέχετε που κλικάρετε

More
24 Jan 2010 07:29 #68238 by Νίκος Παπαγεωργίου
Σήμερα, μου ήρθε το εξής mail:

World of Warcraft Account The Inspection Result Notification Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2010, 2:37 Από: "NCsoft Support ( support@ncsoft.com )

We are in the quarter a routine inspection found that your account has serious security risk so we had to send this message to inform you and ask you to note that account security and to ensure that you are not subject to the loss, we will lock your account, if you do not want us to take such action as soon as possible to verify your account login www.worldofwarcarft.com .

The World Of Warcraft Team.

Σας εφιστώ την προσοχή σε 3 πράγματα:
1ον: Η τελευταία διεύθυνση δε βγήκε λάθος στο copy paste, γράφει όντως www.worldofwarcarft.com . Προσέξτε: warcarft :-k
Σίγουρα, αυτό δεν είναι site της Blizzard.
2ον: Στο αποστολέας γράφει NCSoft, ενώ το WoW είναι της Blizzard. :bduh:
3ον: Έχω σταματήσει να παίζω WoW εδώ και΄1,5 χρόνο. :icon what:
Προφανώς, είναι άλλο ένα τρικ των γνωστών-άγνωστων απατεώνων, και κλικάροντας στο site σου κλέβουν τo account. :icon applaud:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2010 23:29 #68266 by pReDiCtOR
Ειναι κι αυτοι κατι ζωα .... αλλα τι περιμενες, τωρα τελευταια το WOW εχει γεμισει με 13-χρονα (τους παλιο spamers - ευχομαι να την πατησουν σε κανα αντιστοιχο junk message{αν ξερουν να τα ανοιγουν βεβαια xD})

More
25 Jan 2010 10:26 #68274 by Θάνος Βουτσίνος
Εγώ έχω πάνω από 3 χρόνια που το σταμάτησα. Δηλαδή WoW αποτοξίνωση ένα πράγμα. Και γιαυτό δεν σκοπεύω πια και δεν ασχολούμαι πια με αυτά.

Ευτυχώς που δεν μου ήρθε, αλλά κάλου κακού στείλτο στην Blizzard για να το λύσει το πρόβλημα της...

More
25 Jan 2010 17:45 #68280 by Nickxan
Ναι σωστό. Δεν νομίζω να ξαναρχήσω πάλι με WOW γιατί είναι πολύ "αρώστια" game

MIN AFISEIS TIS APOGOHTEUSEIS MIAS STIGMHS NA SOU XALASEI TO ONEIRO MIAS ZWHS... ZHSE TO SHMERA XEXNA TO XTHES G*** TOUS OLOUS KAI KANE OTI THES!!!

Kapoia stigmi tha matheis oti otan eisai adynamos kai anideos, prospatheis na ypotimiseis kati para na matheis apo ayto...

More
25 Jan 2010 18:30 #68281 by Νίκος Παπαγεωργίου
Όντως είναι τεράστιο κόλλημα, και αυτός ήταν και ο λόγος που το σταμάτησα. Όσο για τη Blizzard, μεγάλα παιδιά είναι, ας βρουν την άκρη μόνοι τους.