Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καταγραφή Ελληνικών Guild

More
25 Jul 2009 00:01 #57382 by Illusionarist
Καλησπέρα. Πρόσφατα πήρα το WoW και θέλω να μπω σε server με ελληνική guild. Γι'αυτό λοιπόν λέω να κάνουμε μια καταγραφή σε αυτό το topic όσων περισσότερων ελληνικών guild μπορούμε :D Έτσι, να δηλώνονται το όνομα, η race και η κατάσταση (π.χ. καινούργια) στην οποία βρίσκεται η κάθε guild.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2009 18:32 #64517 by BigBang
εγώ παίζω στο wildhammer server.εκεί έχουν τους Greek Fly Team στους alliance αλλά είναι ειλικρινά χάλια το guild.spammaroun συνεχεια, τσακωνονται, βρίζονται σε βρίζουν κι εσένα.

Και τσακώνονται ΕΙΔΙΚΑ αν κάποιος δεν έχει ας πούμε υψηλό DPS. Παλιά έπαιζα και στο Raveholdt server και εκεί είχαν κάτι ελληνικά γκιλντ τα οποία ήταν παρόμοια άλλα καλύτερα άλλα χειρότερα. το καλύτερο είναι να πας σε μια πόλη μεγάλη και να ζητήσεις να βρεις raiding guild, pvp guild, social guild ή τέλος πάντων ότι ψάχνεις. Αρκεί να μην είναι έλληνες γιατί είναι έλεος οι περισσότεροι.

More
04 Aug 2010 13:56 #76245 by [Dimitra]
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, στις περισσότερες guild που υπάρχουν έλληνες ή στις κατεξοχήν ελληνικές, η κατινιά πάει σύννεφο. Είχα δικιά μου με φίλους και το drama ήταν αρκετό για να γράψεις σενάριο με περισσότερες ανατροπές κι από το Saw. :evil:

More
12 Jun 2011 16:44 #94505 by Θοδωρής Κώτσελας
στον mazrigos υπαρχει κανενα ελληνικο guild? :?: