Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft: Cataclysm

More
22 Oct 2009 19:20 #62945 by ilias
Replied by ilias on topic World of Warcraft: Cataclysm
Σε ευχαριστω :D

Συμφωνω 100% μαζι σου για Worgen και αρκετα για Draenaei ,αλλα πιστευω αυτα τα δυο class μπηκαν για να ειναι catchy και να κολλαει με το Burning crusade οταν βγηκε. Δηλαδη προσεξα οτι ατομα που δεν ασχολουνται πολυ, εχουν ξετρελαθει με worgen λογο εμφανησης . Αλλα για τους πιο lore lovers ειναι λιγο ξεκαρφωτο.

Τα blood elf μπηκαν πολυ απλα για εναν λογο στη Horde: Blood elf FEMALE :twisted: Καμια κοπελα δεν ηθελε να παιζει με την αγελαδα η τις ασχημες troll,οποτε....βαλτους εκει ζωη να εχουν.

Goblins ειναι απλα θεικα,τα περιμενα τοσο καιρο να τα δω...Οπως και τα Oger για να πω την αληθεια :oops:

Θα δειξει. Πιστευω ειδικα μετα το Burning Crusade, στο οποιο ο μονος που ελειπε ηταν ο Darth vader, στυλιστικα ειναι σε καλο δρομο. Το Wrath of the lich king ειχε πολυ ωραια τοπεια. Το Gilneas που θα μπει στο Cataclysm για παραδειγμα φαινετε πολυ πολυ καλΟ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2009 19:33 #62948 by lavezzi7
Συμφωνώ με τον Νίκο.Το έχουν ξεφτιλήσει πλέον το θέμα με τις συνεχείς προσθήκες στο gameplay,θα το βαρεθούν και οι πλέον καμένοι έτσι όπως πάει το πράγμα... :mrgreen:

More
22 Oct 2009 19:47 #62950 by ilias
Replied by ilias on topic World of Warcraft: Cataclysm
Μωρε εγω δεν θα ειχα προβλημα να βαζουν κι αλλους αρκει να υπαρχει μια λογικη. Π.χ. μου εφερε τους αρειανους (Draenaei) που ναι μεν εχουν καποια σχεση και και και, αλλα ολο αυτο ηταν τοσο ξεκαρφωτο που απλα δεν κολλαγε.

Το οτι Goblins και Blood Elf εχουν εναν ιστορικοτατο λογο να μπουνε στο παιχνιδι, μου λεει κατι. Αλλα τα Worgen ρε παιδι μου...κανει μπαμ οτι τα εχουν βαλει μονο και μονο επειδη ειναι ωραια εμφανισιακά.

Εμενε πάντως με εξέπληξε το οτι μπηκαν αυτα τα δυο races. Ειμουνα τοσο σιγουρος οτι θα εμπαινε ενα νεο Hero Class, ο Necromancer. Μου'χε κολλησει πως εκει θα το πηγαινε....μαλλον στο μεθεπόμενο.

Το μονο "καλο" που εχει το οτι βαζουν δυο νεους λαους ειναι το οτι δεν θα εχουμε παλι ειναι τρελο overpowered class οπως ηταν οι Deathknights στο ξεκίνημα. Αν και κραταω μια πισινη στο θεμα Worgen - Rogue. Αμα προσεξεται τα race abilities που τους δινουν, γινετε ο υπερτατος rogue σε αμεση συγκρηση με τους υπολοιπους. Αν και λογικα κατι θα δωσουν και στους αλλους

More
26 Nov 2009 22:32 #65683 by SmartKiLL
παιδια νομιζω οτι θα σπασει ρεκορ πολησεων!!!αλλα το κακο ειναι οτι πολα ατομα πιστευουν οτι το HoN ειναι καλυτερο απο το WoW...Θραφση θα κανουν οι goblin και οι worgen που ειναι καινουργια races

More
27 Nov 2009 06:58 #65691 by stormare
εγω θα το ξαναπιασω τοτε μονο και μονο για να παιξω goblin (ανεκαθεν λατρεμενα "I GOT THE BEST DEALS ANYWHERE")

More
08 Apr 2010 03:05 #70468 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι αλλαγες στις κλασεις του Wow

Με κλικ στο post διαβαζετε ολες τις επιβεβαιωμενες αλλαγες σε ολες τις κλασεις του Wow. Exει πολυ πραμα γι αυτο καλυτερα να διαθετετε αρκετο χρονο!

More
08 Apr 2010 13:14 #70477 by Νίκος Παπαγεωργίου
Το WoW εχει τα χρονακια του, αλλα οσο και να ψαξω, καλυτερο παιχνιδι στο ειδος του δεν εχω βρει. Τελικα, τα MMORPG ειναι σαν το κρασι... γινονται καλυτερα οσο ωριμαζουν. Δεν με βλεπω να το ξαναρχιζω παντως... θελω κατι καινουργιο.

Θα ειχε πολλη φαση αν ο κατακλυσμος και οι καταστροφες γινονταν σε real time, με τους παικτες να τρεχουν να γλύτωσουν κλπ.... 2012 ενα πραγμα

More
10 May 2010 16:06 #71823 by Spyros Nikolaou

Van Basten7 wrote: Ένταξη ρε Freak καλο το WoW αλλα δεν συγκρίνετε με τίποτα με το lineage 2....!!!!

Προφανώς και δεν συγρίνονται το lineage το παίζουν 1 εκατμύριο βαρια...και το wow 11....

More
16 May 2010 09:34 #72122 by SmartKiLL
αχαχα σωστος!

More
21 May 2010 12:52 #72488 by SmartKiLL
ρε παιδια ποτε θα κηκλοφορησει το WoW?!!εχασα τις πληροφοριες μου