Γεια aposperitis. Έχουμε βρεθεί και λίγο στους Necrosis μαζί. Κοίτα.. με 3 80level στο AOC και 2 40 στο Warhammer αποφάσισα οτι τα ΜΜΟ τουλάχιστον σε αυτή την φάση δεν είναι για εμένα. Θεωρώ οτι hunting για τα epixx μια ανούσια διεργασία και το pvp σε κανένα δεν με ικανοποίησε όχι απαραίτητα για λόγους gameplay.
Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι πλην του έμπειρου WoW όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πάσχουν στο end-game. Για να μη παρεξηγηθώ δεν κατακρίνω τα παιδιά που παίζουν μήνες για ενα epic κομμάτι απλά εγώ δεν γουστάρω. Ήθελα να παίξω ενα full pvp game όπως είναι το Warhammer αλλά δυστυχώς το πρόβλημα balance κάνει το παιχνίδι ανούσιο. Στο Conan θα έπαιζα μόνο σε pvp servers αλλά το χαζοganking δεν σου επιτρέπει να κάνεις ενα νεο char επομένως δοκίμασα σε pve πήγα 80 και βαρέθηκα..
Δεν αποκλείω το AION να πετυχένει σε αυτές τις κάτηγορίες απλά δεν νομίζω οτι θέλω να μάθω παίζοντας το τι συμβάνει και πως αυτό μου κάθετε εμένα. Ίσως αργότερα. Πάντως θα ήθελα να με παραπέμψεις σε κάποιο λινκ για το τι γίνεται στο endgame του AION γιατί δεν το κρύβω οτι έχω περιέργεια να μάθω απλά δεν θα ήθελα να γίνει αυτό μετά απο κάμποσο καιρό leveling.
Επειδή ξέρω οτι ψάχνεσαι και εσύ καιρό να βρεις ενα σταθερό mmo χαίρομαι γιατί βλέπω οτι το βρήκες.
Υ.Γ Και να μου χάριζαν end game chars lineage/wow δεν θα τους έπαιρνα