Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bugs και Cheats στο L2 (υπάρχουν;)

More
08 Jul 2009 20:26 #55957 by Galatsiotis92
Γεια σας φίλοι του Lineage 2! Ήθελα να μάθω αν τελικά ισχύουν κάποια πράγματα για το παιχνίδι! Τελικά, υπάρχουν bugs, hacks, cheats και προγράμματα τα οποία όλοι φανταζόμαστε τι μπορούν να κάνουν; Αν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι, ας το πει εδώ! Επίσης αν θέλετε μπορείτε να δώσετε sites και να πείτε προγράμματα τα οποία έχετε δοκιμάσει και έχουν πιάσει (φυσικά πρέπει να αναφέρετε και το server που το κάνατε :P ). Αυτά! Όποιος θέλει ας δώσει καμία λύση!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2009 22:26 #55958 by Ρωμανός Βογιατζής
Ήμουν Gm σε αρκετούς server και ξέρω τώρα πια να hackaro server για περισσότερες info κανε ένα pm....και κάτι άλλο κάθε server έχει και αλλα bugs....σε ποιον παίζεις????

More
20 Jul 2009 22:38 #56985 by DrizzD
Θέλω να μάθω κάποια bug για Gracia 2 σας παρακαλω ποστάρετε τίποτα. Ευχαριστω :oops:

More
20 Jul 2009 22:46 #56989 by Ρωμανός Βογιατζής
Στον server που παίζω μπορείς να paris 2.000.000 crystalls χωρίς να έχεις λεφτά :P :P :P !!!!! Μετά τους πουλάω και βγάζω φράγκα !!!!!

More
20 Aug 2009 16:18 #58520 by GoldString
Εγώ παίζω στο white eagle barch.Έχετε υπόψη σας τπτ?

More
28 Dec 2009 16:02 #67258 by KAMENOS21
Εγώ παίζω στον Ken Owen του Mafia. Υπάρχουν Bugs ή Cheats εκεί; Ευχαριστώ.