Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το αγαπημένο σας MMORPG?

Poll: Ποια είναι τα αγαπημένα σας MMORPG? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Age of Conan
3 2.6%
AION
12 10.3%
Cabal Online
3 2.6%
City of Heroes/Villains
3 2.6%
Darkfall
4 3.4%
Dungeons & Dragons Online
2 1.7%
EVE Online
5 4.3%
Guild Wars 1/2
14 12.1%
Lineage 2/3
16 13.8%
MU Online
1 0.9%
RF Online
No votes 0%
Runes of Magic
2 1.7%
Silkroad Online
No votes 0%
Star Trek Online
1 0.9%
Star Wars: The Old Republic
5 4.3%
Tabula Rasa
1 0.9%
Ultima Online
4 3.4%
Warhammer Online
1 0.9%
World of Warcraft
39 33.6%
Total number of voters: 58
Only registered users can participate to this poll
More
10 Mar 2016 13:53 #177799 by Φοίβος Ζαφείρης

Shallow wrote: LineAge II

Προσπάθησα να το ξεκινήσω πάλι, αλλά κρασάρει συνέχεια στο Win10.

Επιστρέφω για να προσθέσω το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn στη λίστα. Το πήρα σε προσφορά κι έπαιξα τον πρώτο μήνα. Σπάνιο για μη free-to-play MMO να μ' εντυπωσιάσει αρκετά ώστε να θέλω να ανανεώσω το sub. Δυνατό παιχνίδι για το genre του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2016 16:47 #177810 by Τάσος Νικολακόπουλος
Star Wars The Old Republic, μεγάλη αγάπη με το συγκεκριμένο παιχνίδι....

More
30 Mar 2016 16:56 #178973 by Αρίστος Αθανασιάδης
World of Warcraft αλλά και το Blade and Souls :)

More
30 Mar 2016 19:22 #178984 by Κατερίνα Μαρίνου
Θελω να ξεκινησω το Blade and Soul, κατεβαζω τον installer του τωρα. Πως ειναι απο αποψη quest?. Eχει καλο pve η ριχνει περισσοτερο βαρος στο pvp του?. Θελω πολλες quests και dungeons βεβαια να φαρμαρω αντικειμενα. Το pvp καλο θα ειναι να γινεται με raids και οχι να στην πεφτουν οταν κανεις quests στο dungeon. ;)

More
30 Mar 2016 22:03 #178988 by JimGaming

Online games or 3d interactive chatrooms?

WOW

More
31 Mar 2016 00:43 #178994 by Νικολής Ασημάκης
Εν τέλει, το μόνο MMO από τα διάφορα που δοκίμασα που με κράτησε για ένα χρονικό διάστημα συν επιστρέφω που και που για να συνεχίσω είναι το Old Republic. Και αυτό, γιατί είναι κάπως πιο single-player από τα υπόλοιπα.

More
31 Mar 2016 01:24 #178997 by Αρίστος Αθανασιάδης

Mystique wrote: Θελω να ξεκινησω το Blade and Soul, κατεβαζω τον installer του τωρα. Πως ειναι απο αποψη quest?. Eχει καλο pve η ριχνει περισσοτερο βαρος στο pvp του?. Θελω πολλες quests και dungeons βεβαια να φαρμαρω αντικειμενα. Το pvp καλο θα ειναι να γινεται με raids και οχι να στην πεφτουν οταν κανεις quests στο dungeon. ;)

Έχει καλό PVP and PVE ... πολλά quest και πολλά Dungs απλά και εγώ στις αρχές είμαι οπότε δεν ξέρω και πολλά ..
Μια πληροφορία που έχω είναι ότι πολλοί από το Wow πήγαν σε BnS .. Τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω ... :)

More
31 Mar 2016 18:52 #179039 by Κατερίνα Μαρίνου
Τωρα το κατεβαζω, σε ποιο server παιζεις?. Αν ειναι να φτιαξουμε δικο μας guild για να κανουμε raids. Δεν ξερω ακομα το συστημα μαχης και τι χαρακτηρα θα παρω, μαλλον καποια healer, priest, witch η οτι αλλη spellcaster εχει. ;)

More
01 Apr 2016 00:56 #179086 by Αρίστος Αθανασιάδης

Mystique wrote: Τωρα το κατεβαζω, σε ποιο server παιζεις?. Αν ειναι να φτιαξουμε δικο μας guild για να κανουμε raids. Δεν ξερω ακομα το συστημα μαχης και τι χαρακτηρα θα παρω, μαλλον καποια healer, priest, witch η οτι αλλη spellcaster εχει. ;)

Ναι γιατί όχι :)
Character Name : 1 ShadowGame-Server Windrest
2 MusicGamer - Wild Springs

More
02 Apr 2016 18:48 #179243 by Κατερίνα Μαρίνου
Το κατεβαζω ξανα γιατι την πρωτη φορα μου δημιουργησε προβλημα στην εκκινηση του pc. Δεν ξερω τι εφταιξε, αν ηταν καποια corrupted files η το gameguard που εχει για προστασια απο τους hackers. Ειναι 10gb περιπου και θελει πολλες ωρες το installation, αν δεν πεσει η συνδεση σε 4-5 ωρες θα εχει τελειωσει. ;)