Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τοποθεσίες που δεν έχετε ξαναδεί!

More
22 Jan 2008 01:16 #40045 by Esperos
Πιστεύω πως ελάχιστοι έχετε πάει σε τοποθεσίες του wow που κανονικά είναι απαγορευμένες και φυσικά κρυμένες απο την Blizzard είτε γιατί είναι μισοτελιομένες και απλά περιμένουν το νέο expansion είτε γιατί δεν αντιπροσοπεύουν πια το παιχνίδι και την ιστορία του.
Σε μια απο αυτές λοιπόν και με την προτροπή ενός φίλου βρέθηκα και εγώ! Είναι το παλιό αεροδρόμιο της Ironforge και σε αρκετά σημεία του μάλιστα τα γραφικά γίνονται τετράγωνα και απόλιτα συμετρικά γεγονός που μαρτυρά  ότι η Blizzard το έχει βάλει στην άκρη είτε γιατί δεν την ενδιαφέρει πια, είτε γιατί θα βάλει κάτι εκεί στο μέλλον! Μάλιστα υπάρχουν και σημεία που η εταιρεία τα έχει κλείσει με "κουρτίνες" γραφικών αλλά αμα κουνήσεις λίγο τον παίχτη σου η "κουρτίνα" σπάει για λίγο και φαίνονται πίσω της αυτά που κανονικά θα έπρεπε να κρύβει! Σας βάζω μερικές φωτογραφίες για να δείτε και εσείς αυτά τα μυστικά!

[img

Εδώ βλέπετε τα τετραγωνισμένα γραφικά που λέγαμε!

[img

Το καλά κρυμένο παλιό αεροδρόμιο της Ironforge! Όχι όμως και για μένα!

[img

Η κουρτίνα που λέγαμε!

[img

Αυτό είναι πίσω απο την κουρτίνα! Μιάζει σα να την έχω διαπεράσει και να έχω μπει μέσα αλλά δεν είναι! Είναι το σπάσιμο που σας έλεγα αν κουνήσεις λίγο δεξιά, αριστερά τον παίχτη σου.

[img

Εδώ φαινετε πεντακάθαρα το σπάσιμο της!

[img

Λίγη θέα απο ένα απαγορευμένο μέρος δεν κάνει κακό!

[img

Ορέο μέρος ε? Γιατί το κρατάνε κρυφό?

[img

Όταν φτάνεις στην κορυφή του βουνού το οποίο μπορείται να το δείτε απο μακριά όταν βγένετε απο την Ironforge έχει και μια σημαία επάνω! Τώρα αυτή σημαία γράφει Aposperittis!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2008 13:23 #40048 by Petros
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! έχω δει και εγώ κάτι κρυφά που δεν μπορείς να τα δεις με τπτ μονό αν έχεις Private server δικό σου.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
22 Jan 2008 15:23 #40050 by Gabriel
afta stous private einai ftiagmena apo aftous pou ekanan ta arxeia private ^^ episis eiparxei kai i old IF

More
22 Jan 2008 15:46 #40052 by Esperos
Αυτές οι φωτο είναι απο official server ελπίζω να το καταλάβατε, κανείς σοβαρός gamer σε οποιοδίποτε παιχνίδι δε παίζει private και η παλια IF είναι αυτη που είναι πίσω απο την κουρτίνα.

More
22 Jan 2008 20:37 #40058 by Gabriel
ekei exo [paei kai ego kai 3ero sto sxolio tou jack rider anaferomouna (popo pali 8a nomizei oti exo kati mazi tou)

More
24 Jan 2008 01:31 #40068 by Petros
hahahahaha :D μπα δεν νομίζω τίποτα ^ ^

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
07 Feb 2008 19:09 #40376 by Panagiotis
[img

στα trolls που τα βλέπεις να χορεύουν καθώς πετάς από Darkshore - Moonglade

[img

[img

αυτή εδώ είναι στο Hyjal

[img

foto από το map

[img

και αυτή από το Hyjal

[img

στους καταρράκτες πίσω από την SW

[img

κάτω από UC

[img

βόλτες στα βουνά του AV :)

[img

well, όλα τα maps έχουν και τα όριά τους ^^

[img

μια συνάντηση με την αρκουδίτσα πίσω από το IF airport :)

[img

και μια φώτο με το trollaki πάλι στο IF airport

βασικά έχω επισκεφτεί και άλλα μέρη όπως κάτω από SW, πάνω στην Orgri, πίσω από το ZG, σε σπηλιές που σε πάνε Silithus ενώ η σπηλιά είναι στην Dun Morogh, IF airport, Old IF, πάνω στο AH της SW και IF, πάνω στο Cathedral of light στην SW, στο SW keep και άλλα πολλά ^^

το wow συνεχίζω να το παίζω μόνο και μόνο γι αυτά τα "περίεργα" μέρη, δεν βρίσκω τπτ άλλο ενδιαφέρον πια

P.S BeCaUsE δεν ήξερα ότι είσαι και εσύ εδώ :p

Play For FUN!