Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nέος Free Server για το WOW!

More
13 Nov 2007 20:42 #38771 by Esperos
Εδώ θα βρείται ότι χρειάζετε για να μπείτε σε free server για το wow!

www.gamato.info/details.php?id=4 ... e1c22c7142

ΠΡΟΣΟΧΗ θέλει REGISTER στο site

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2007 10:11 #38780 by Petros
..... Γιατί Ασχολείσαι με Free , πήγαινε να παίξεις official!! και σε όλους το συνιστώ μην ασχολούνται με free servers... Η θα παίζετε κανονικά ή δεν θα παίζετε καθόλου . :)
Επίσης για να δεί κάποιος αυτό το Torrent πρέπει να κάνει Registration , Γι' αυτό άδικος κόπος

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
14 Nov 2007 13:24 #38785 by Esperos
Ποιος σου είπε πως παίζω σε free servers? Ποιος σας είπε πως οι free servers έχουν τα ίδια πράματα με τους official, τα μισά και ούτε δεν έχουν! Νομίζετε πως παίζετε Lineage στον Bnb-Dios-Extreme και δε ξέρω και εγώ και σε τι άλους? Απλά όταν έχεις χορτάσει κάτι και θες να παίξεις και κάτι άλλο αλλά δε θες να αφήσεις και το αγαπημένο σου παιχνίδι, ξεχαρμανιάζεις λίγο σε κανένα free server και παίζεις official σε κάτι άλλο! Όπως εγώ που παράτησα wow και Lineage και παίζω μόνο τον απόλυτο αντικαταστάτι όλων αυτών! Tabula Rasa! Αν όμως μου έρθει καμιά μαλάκινση και θελήσω να παίξω πάλι ένα απο αυτά έτσι για να θυμηθώ τα παλιά ε δε θα πάω να πληρώσω πάλι! Σε private θα πάω!

More
14 Nov 2007 19:09 #38795 by kostas
Ma kammia sxesh o private me ton official ma kammia leme!!! :P

More
15 Nov 2007 16:19 #38800 by Petros
έλεος το Tabula rasa δεν είναι καλύτερο από το wow. Δεν αξίζει να πληρώνεις . Τo wow προσωπικά το βαριέμαι σαν παιχνίδι αλλά είναι το ποίο γεμάτο . Εγώ ένα παιχνίδι θα με κερδίσει STARGATE WORLDS !! που θα έχει πολύ καλύτερα γραφικά απο το Tabula rasa. Unreal engine 3.0 σου λέει τίποτα;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
16 Nov 2007 00:37 #38804 by Esperos
On line είναι?
Και ναι το TR είναι καλύτερο απο το wow! Απλά δε σε κερδίζει με την πρώτη όπως το wow, μετά τα 25lvl βλεπεις πόσο ανότερο είναι! Εγώ κοντευω 30 κα κάθε μέρα με πορώνει όλο και πιο πολύ! Αν δε το

More
16 Nov 2007 00:41 #38805 by kostas
to WoW oso na nai paliose ora gia antikatastash :P