Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Φουτουριστικό ΜΜΟRPG από την ΝCsoft

More
30 Sep 2007 20:08 #37233 by Petros
Με τρομερό Tabula rasa έρχεται να φέρει πολλές καινοτομίες στο κόσμο των MMO. Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο πεδίο μάχης στο οποίο ούτε για μια στιγμή δεν αφήνεστε ήσυχος. Προσωπικά εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή επειδή έχω παίξει μόνο μεσαιωνικού περιεχομένου παιχνίδια(WoW,Lineage2 ktlp) μου ήταν λίγο δύσκολο να μπω και να μάθω το TB αλλά πολύ γρήγορα συνηθίζεις. Θα το βρείτε στα καταστήματα στις 19 Οκτώβριοι ου και δύστυχος θα πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα.(να μου πείτε τώρα το καλώ πρέπει να το πληρώνεις.). Για όλους τους Fun των Sci-fi θα τους τραβήξει αμέσως!
Θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε με αυτών το τίτλο; εδώ θα συζητήσουμε για όλα τα θέματα που αφορούν το Taboula rasa το νέο δημιούργημα της NC-soft

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2007 20:28 #37237 by Esperos
Αξίζει! Είναι και γαμώ τα παιχνίδια! Αν δεν ανήκετε σε αυτούς (αποφεύγω να τους χαρακτηρίσω!) που σας αρέσει το συνεχές lag, να σας κλέβουν το account, κάθε 2 λεπτά reset server, να κλείνει ο εκάστοτε server και να πηγαίνει τσάμπα ο κόπος σας (αν παίζετε σε σοβαρό τουλάχιστον server γιατί αλλιός υπάρχουν και servers που 10-20 mobs είναι αρκετά για να πάτε 80lvl!!!!) και τέλος αν θέλετε να παίξετε το original παιχνίδι και όχι μια φτηνή απομίμηση του (όπως γίνετε στους private του lineage) , τότε αξίζει να δώσετε 28ε το δίμηνο και να το απολαύσετε! Στο κάτω, κάτω τι είναι? 50cents την μέρα.....

More
30 Sep 2007 23:43 #37251 by Petros
όντος πρόκειται για πολύ καλό παιχνίδι και ξέρω ότι θα κερδίσει μεγάλο κινώ. Έλληνες δεν ξερω άλλα τουλάχιστον θα έχει πολύ κόσμο.

More
01 Oct 2007 12:39 #37268 by Esperos
Μπα οι Έλληνες είναι τσαμπατζήδες προκειμένου να γλιτώσουν λεφτά στα @@@ τους η ποιότητα....

More
01 Oct 2007 18:04 #37274 by Petros
έλα ντε..