Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft the Burning Crusade

More
21 Aug 2007 20:59 #36366 by Gabriel
Βλέποντας το armory σου όμως απογοητεύομαι δεν είναι ότι θέλω να σε προσβάλω η τίποτα τέτοιο έτσι και αλλιώς μια χαρά τα πάμε τώρα όπως και στο παρελθόν αλλα μήπως είσαι καμμένος στο wow μονο στα λόγια? γιατί το gear σου δεν λέει τίποτα δεν ξέρω βασικά ποσο καιρό είσαι 70 αλλα και πάλι είναι πολύ crap gear και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λες ότι ο χαζούλης φίλος μας έγινε αλάνι μάλλον δεν είδες προσεκτικά τι έχει κάνει στα items του :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2007 11:25 #36375 by Esperos
Ton mage τον έχω παρατήσει για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Δε βρίκω guild να πάμε για κανα raid να ντυθώ και εγώ σαν άνθρωπος

More
22 Aug 2007 12:30 #36377 by Gabriel
Αγαπητέ μου φιλε sorry αλλα άμα περιμένεις να ντυθείς από raiding σώθηκες για να πας karazhan με spell caster πρέπει να έχεις το λιγότερο 700 spell dmg οποτε αφήνεις το raiding στην άκρη κανεις instances και heroics και έτσι θα έρθει η στιγμή που θα μπορείς να απολαύσεις τα raids σου τελοσπάντων σου εύχομαι καλή τύχη στο realm που έκανες reroll

QQ more you can! :P

EDIT: ναι αλλα ξέρεις πολύ καλά πως απέκτησε αυτά που έχει δεν θα πω με ποιον τρόπο αλλα έκανε τουλάχιστον 4 και επίσης έκανε quest αφού τον κατσάδιασα εγώ μια μέρα που με είχε βιδώσει έλεγε ότι και καλά το wow έχει χαλια quest system

More
22 Aug 2007 14:25 #36383 by Petros
οι προσευχές μου ακούστηκαν επουτελους θα αλλάξω μαλλί αν όχι μούρη. Καλησπέρα btw και πως περάσατε το καλοκαίρι; εγώ βαρετά :/ τεσπα άντε περιμένω αυτό το EXP γιατί τα σπάει απλά τα σπάει και δεν ακούς κουβέντα από άλλους......

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
10 Nov 2009 00:22 #64540 by Illusionarist
Πρόβλημα WoW: Burning Crusade στα Vista
Παιδιά έχω αυθεντικά WoW και Burning Crusade. Τα κάνω κανονικά install και τα δύο. Μετά όταν πάω να περάσω patch μου βγάζει error. έχει σχέση με κάτι public folder και με πρόσβαση στον σκληρό μάλλον. Έχω Vista. Κάποια λύση? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Thanks.

More
10 Nov 2009 13:52 #64573 by Μάνος Γρυπάρης
Το account με το οποίο θα κάνεις Install, θα πρέπει να είναι το Admin account.
Αν όντως είναι το Admin account, στείλε μας το screenshot στο σημείο που πας να περάσεις το patch και σου βγάζει error.

Μέχρι να σου απαντήσουμε, δοκιμασε να κανεις install σκετο το original WoW χωρίς το expansion και να το τρεξεις ετσι, να δεις τι θα γινει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2009 15:15 #64584 by Illusionarist
www.imagebam.com/image/2069c155497966
Το Admin account ποιό θεωρείται? Εγώ στην επιλογή να το κάνω εγκατάσταση σε public folder η όχι έχω δοκιμάσει και τα 2 και μου βγάζει και στις 2 περιπτώσεις αυτό. Επίσης έχω δοκιμάσει να τα κάνω reinstall.

More
10 Nov 2009 17:11 #64590 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτο με το οποίο συνδέεσαι πρώτη φορά στα Windows κι έχεις πλήρη πρόσβαση στο να κανεις install video games ή άλλα προγράμματα. Αν έχεις κάνει install κι άλλα games τότε είσαι οκ με αυτό.

Απ' ότι βλέπω από το σφάλμα σου, υπάρχει πρόβλημα σε ένα αρχείο .mpq. Άρα ισως να έχει πρόβλημα το DVD. Μπορείς να κάνεις το παιχνίδι Uninstall και να πάρεις το DVD από φίλο σου και να το κανεις ετσι εγκατασταση? Πες του μη φοβάται, θα εισάγεις το δικό σου serial number.

3η μέθοδος. Κάνε Uninstall και μετά κάνε Disable το Autorun του DVD σου και πηγαινε τρεξε το αρχειο setup μονος σου! Δες εδω πως θα κανεις disable to autorun:
autorun.moonvalley.com/enable.htm
Μετα θα πας στο "My Computer" και δεξί κλικ "Open" στο DVD-Rom και θα τρεξεις το setup με διπλο κλικ.

Δεν πιάνει ούτε με την 3η μέθοδο? Κανε ξανα uninstall και μετα φτιαξε φακελο με ονομα burning crusade. Θα έχει τα αρχεία installer.exe, installer tome 1,2,3,4, το installer.ico και το autorun.inf. Βαλε οτι εχει το DVD για να εισαι σιγουρος. Καντο install και θα περασει τα αρχεία από πάνω. Ετσι λογικα θα λυθει, εχουν κι αλλοι σαν εσενα το ιδιο προβλημα, λογω του Burning Crusade.

Ως εσχατη λυση αν ολα αυτα δεν πιασουν, τοτε μπες με νεo λογαριασμο στα Windows kαι κανε ξανα Install. Η ως τελευταια λυση ξαναπερνας Windows.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Nov 2009 18:09 #64886 by Illusionarist
Λοιπόν τα έκανα όλα από το να κάνω μόνο το WoW install μέχρι να πάρω το cd από φίλο και το αποτέλεσμα το ίδιο.Το ίδιο error με τον installer tome 2. Δεν πολυκατάλαβα όμως τι κάνω στη μέθοδο όπου φτιάχνω έναν φάκελο με το όνομα Burning Crusade. Μήπως μπορείς να δώσεις κάνα Link αν έχεις για να δω τι έκαναν άλλοι με ίδιο πρόβλημα? Μάνο πραγματικά παντως ευχαριστώ για όλο τον χρόνο που διέθεσες :) .

More
16 Nov 2009 14:50 #65058 by Μάνος Γρυπάρης
Κάνε Uninstall το World of Warcraft, σβήσε τον φάκελο του τελείως μαζί με τον φάκελο "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft" και μετά τρέξε ένα Disk CleanUp (Start > All Programs > Accessories > System Tools > Disk Cleanup).

Οταν θες να εγκαταστησεις το παιχνιδι, κανε copy-paste τα αρχεία από το DVD του Burning Crusade, σε ΟΠΟΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΘΕΣ! Εκεί που θες να εγκαταστήσεις το παιχνίδι τέλος πάντων.

Μετά τρέξε το Installation και κανε την εγκατασταση στον ιδιο φακελο.

Αν δεν πιασει, εδω θα βρεις διαφορους εναλλακτικους τροπους να εγκαταστησεις το παιχνίδι:
faq.wow-europe.com/en/article.php?id=718

Τέλος, αφου τα κανεις ολα αυτα, ψαξε και στο Google γραφοντας "Installer Tome 2.mpq" μηπως βρεις λυση απο εκει. Ειναι συχνο σφαλμα στα forums της Blizzard, η οποία το κάνει γαργάρα εδώ και καιρό.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)