Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

WARHAMMER CLAN!!

More
24 Nov 2006 20:11 #22717 by Gabriel
WARHAMMER CLAN!! was created by Gabriel
Λοιπόν ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλα επειδή σίγουρα θα αρχίσω εγώ warhammer και ξέρω ότι θα αρχίσουν πολλά ακόμη άτομα για να μην είμαστε σκορπιοί να μαζευτούμε όλοι σε ένα realm also known as server και να κάνουμε ένα ελληνικό guild που θα αφοσιωθεί σε ΌΛΕΣ τις μεριές του game τώρα μένει να ψηφίσουμε για αν θα γίνει η clan σε order side η desctruction side κάτι σαν alliance και horde στο wow αλλα αυτά θα ψηφιστούν στο μέλλον όταν δούμε τα Career Options και ειδικότητες τις κάθε φίλης.

με εκτίμηση ο συμπαίκτης σας : becausE

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2006 18:11 #22867 by Βαγγέλης Καλαϊτζής
Εκ πείρας σου λεω ότι είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ένα guild το οποίο απλά θα περιμένει ένα παιχνίδι. Ο περισσότερος κόσμος μπαίνει σε guilds αφού αρχίσει να παίζει. Παρ’ όλ’ αυτά είναι μια σεβαστή προσπάθεια και σου εύχομαι καλή τύχη. Ίσως απλά να ξεκινούσες με κάποιο άλλο παιχνίδι περιμένοντας στο Warhammer Online γιατί θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

Darkfall Unholy Wars preview
Darkfall Online review
Βαγγέλης Καλαϊτζής

More
27 Nov 2006 21:04 #22875 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic WARHAMMER CLAN!!
κοίτα ξέρω πως είναι δύκολο απλά δεν θέλω να είμαστε όλοι οι έλληνες "σκοπιοι" και μετά άμα θέλουν κάποιοι να έρθουν να αναγκαστούν να κάνουνε reroll εγώ τώρα έτσι και αλλιώς παίζω Guild Wars αλλα και εκεί "πρασχο" ελληνικό guild και δεν βρίσκω πάντως σε ευχάριστο που έστω είπες κάτι στο post

More
30 Jun 2008 18:27 #44356 by Panagiotis Grigoropoulos
Απόσο γνωρίζω υπάρχει ένα Ελληνικό Guild ονόματι DaGreekz... το site τους είναι www.dagreekz.com

More
14 Aug 2008 13:31 #45759 by Stavros1981
Replied by Stavros1981 on topic WARHAMMER CLAN!!
Νέο Ελληνικό Order Guild με σοβαρά άτομα με πολύχρονη εμπειρία σε MMO είναι το war-elysium.guildlaunch.com/index.php?gid=51160

Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μία ματιά.

More
14 Aug 2008 18:18 #45824 by Esperos
Replied by Esperos on topic WARHAMMER CLAN!!
Εγώ είμαι σε αυτή την guild www.greekwarhammer.com

More
14 Aug 2008 18:23 #45826 by Νικολής Ασημάκης
Όπου και να πας εσύ μάγος θα γίνεις, ε? Nice. Φιρμπόλες FTW!

More
14 Aug 2008 18:41 #45829 by Esperos
Replied by Esperos on topic WARHAMMER CLAN!!
Mage Rules φίλε μου!

Φιρμπολες.... :mrgreen: