Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

WoW: Σε ποιον Server να ξεκινήσω?

More
23 Aug 2006 19:55 #18477 by Γιώργος Φωτόπουλος
Kαλός server να ξεκινήσει κάποιος είναι και ο Burning Blade για διάφορους λόγους.
Καταρχάς δεν κυκλοφορούν τόσοι πολλοί ανώριμοι ώστε να ενοχλούν τον κόσμο γύρω τους.
Επίσης δεν έχουν μαζευτεί όλοι αυτοί που έχουν καεί με τα επικά τους αντικείμενα κάνοντας αν μη τι άλλο το PvP μέρος να μην είναι του στυλ: " Ο υπερμεγεθής 60αρης full epic warrior/rogue/whatever σε κατεβάζει στο 1ο χτύπημα". Οπότε έχει το χαβαλέ του.

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2007 13:10 #30850 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παιδια κ εγω δεν ξερω σε ποιον να ξεκινησω.............Καταρχην ολοι αυτοι οι σερβερς ειναι PVP h PVE???? Bοηθεια καποιος αν ξερει να μου πει καποιον καλο Pve για αρχη...........Ευχαριστω :D

More
22 Jan 2008 14:35 #40049 by Nikos Kesisoglou
Μια ιδιαίτερα ωραία ιδέα για την Ελληνική WoW "σκηνή" είχε το περιοδικό PC Master,' την δημιουργία ενός guild οργανωμένη από τους PC Masterίτες. Άτομα με κοινά ενδιαφέρονται σίγουρα είναι μια πολυ καλή βάση για ένα πετυχημένο guild. Ως μέλος του guild θα μπορείς να παίρνεις μέρος σε events και διαγωνισμούς με in και out of the game δώρα.

Εάν δε νιώθεται καλά με το τωρινό σας guild ή τώρα ξεκινάτε το WoW ή έτσι για να δείτε και μόνο, ελάτε στον server Nagrand (Normal Server) Horde και πάρτε μέρος στο guild!
Guild Leader είναι: Jaffar (AirWolfakos) (συντάκτης στο PCMaster)
Guild GM Assistant: Kuv (Αρχισυντάκτης PCMaster)
Officers: Periandros, Bukefalas, Volrat

Στο guild έχουν κάνει ήδη αρκετοί παίχτες από άλλους servers transfer τους χαρακτήρες τους και ήδη υπάρχουν μερικοί level 70 παίχτες, αλλά και φυσικά όλων των υπολοίπων level από 1-69.

Υπάρχει ένα πλούσιο guild bank με 4 tabs τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίχτες του guild για τις ανάγκες τους.

Κάθε μήνα στο περιοδικό PC Master θα υπάρχει δισέλιδη αναφορά με το progress του guild, τους νικητές των διαγωνισμών, αλλά και πολλά άλλα νέα.

Για συμμετοχή απλά κάντε ένα whisper στους online officers του guild.

Σας περιμένουμε!

More
22 Jan 2008 20:58 #40059 by Petros
Καλησπέρα ^ ^. Λοιπών ποιον Server να ξεκινήσεις; εγώ παίζω χρόνια World of warcraft και έχω να πω κάτι, για να χαρείς το παιχνίδι πρέπει να έχεις παρέα γιατί μόνος σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. εγώ παίζω στο Talnivarr και έχω δει πόλους Έλληνες και έχω αρκετούς real φίλους εκεί. αλλά παίζω και στον Ragnaros ως Horde. αυτόν τον καιρώ δεν παίζω γιατί έχω στρωθεί στο διάβασμα για της πανελλήνιες αλλά τον Ιούνιο αν θέλεις πέρνα από εκεί

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
29 Mar 2008 11:58 #41522 by Esperos
Όποιος θέλει να φτιάξει νέο παιχτη ή ξεκινάει για πρώτη φορά το wow ας έρθει στον Executus, είμαστε μια παρέα 10 ατόμων και περνάμε μια χαρά! Δεν έχουμε φτιάξει guild και τα σχετικά σκορποιοι είμαστε ο καθένας αλλά είμαστε όλοι σε friendlist και τα λέμε με μικρόφωνα και τα σχετικά κάθε μέρα.

More
24 Oct 2008 19:02 #48168 by Esperos
Tελικα βγαλατε ακρη με τους servers? Περασε πολυς καιρος απο τοτε που ανοιχτηκε αυτο το ποστ και δε ξερω καν αν τα παιδια που γραφουν εδω ειναι ακομη μελη μας! Οποτε αναρωτιεμαι ποιοι απο εδω ειναι σε pvp servers και ανηκουν σε πραγματικα καλη Guild ανεξαρτητα αν ειναι Ελληνικη η οχι.

More
27 May 2010 19:09 #72821 by Σπύρος Νικολάου
παιδια μακρια απο Genjuros εχω ακουσει τα χειροτερα...ειναι γεματο απο ελληνες που οι περισσοτεροι νομιζουν πως παιζουν lineage και οπως καπιοος ανεφερε καποιος παραπανω υπαρχουν πολλοι 'μαγκες'..εχω ακουσει τρελες ιστοριες για ninjas σε raid κυριως απο ελληνες

More
28 May 2011 14:42 #94034 by Θοδωρής Κώτσελας
εγω παιζω στον mazrigos και πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους servers :icon bow:

More
29 May 2011 02:01 #94040 by Vins

theonirvana wrote: εγω παιζω στον mazrigos και πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους servers :icon bow:

Τι ηρωα εχεις? Necromancer?

More
12 Jun 2011 16:51 #94506 by Θοδωρής Κώτσελας
Vins εχω εναν worgen markmanship hunter και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Παιζεις και εσυ στον mazrigos?