Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Angels-Paradise Land

More
25 Jan 2021 12:49 #245145 by Μαρία Γερμαντζίδου

Ανέλαβα το review του League of Angels-Paradise Land. Γενικά τα mobile games τα έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση διότι αν περιμένω κάποιον, έχω κάτι για να ασχολούμαι. Το συγκεκριμένο MMORPG μου φαίνεται μέχρι στιγμής καλό, αν και τα γραφικά στο attack δεν μου κάνει ιδιαίτερο κλικ, θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Επίσης από τους διαλόγους λείπει το voice acting. Το gameplay δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, θα πρέπει μόνο να ξέρεις πως να τοποθετήσεις τους ήρωες σου προκειμένου να νικήσεις. Και να μη ξεχνάς να κάνεις upgrade.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Frazzle

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2021 15:50 #245417 by Μαρία Γερμαντζίδου
League of Angels - Paradise Land Review

Τα mobile games δε συγκρίνονται με αυτά των λοιπών κονσολών, όπως του PC, για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι τα γραφικά που συνήθως δεν είναι ό,τι καλύτερο και η εμφάνιση κάποιου bug είναι ίσως όλο και συχνότερη. Όμως τι θα λέγατε για ένα Online RPG με αγγέλους και μυθικά πλάσματα; Εάν σας αρέσουν οι ταινίες φαντασίας με παραφυσικό χαρακτήρα, τότε το League of Angels-Paradise Land προορίζεται για εσάς. Και μπορεί να γοητεύσει λίγο παραπάνω τις γυναίκες gamers.

Πατήστε τον τίτλο για να το διαβάσετε.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Frazzle

Please Log in or Create an account to join the conversation.