Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Champions Online

More
17 Jan 2011 16:37 - 07 Apr 2015 01:26 #87939 by Μάνος Γρυπάρης

Attachment not found

Champions Online

Από τις 25 Ιανουαρίου άλλο ένα MMORPG γίνεται free-to-play.

Η Atari και η Cryptic Studios αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τάση που επικρατεί αυτή την εποχή με τα δωρεάν MMORPG που ολοένα και αυξάνονται. Στο δρόμο που χάραξαν το Lord of the Rings Online, το Dungeons & Dragons Online, το Everquest II και τόσα άλλα, το Champions Online θα είναι κι αυτό με τη σειρά του free-to-play από τις 25 Ιανουαρίου 2011.

Η κατάργηση της συνδρομής σημαίνει τα εξής. Ότι καταρχήν από 25/1 θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τον client του παιχνιδιού από το site www.champions-online.com/f2p (δεν αγοράζετε καν το παιχνίδι από τα καταστήματα). Κατά δεύτερον, θα μπορείτε προαιρετικά να δώσετε μικρά ποσά αγοράζοντας items, powers, adventure packs και διάφορα άλλα extras. Όλα αυτά θα προσφέρονται απ' το C-Store, ένα online κατάστημα που θα δημιουργηθεί για τις ανάγκες των νέων πλάνων της Atari. Προαιρετικά πάντα, όσοι θέλουν θα μπορούν να συνεχίσουν να πληρώνουν την συνδρομή τους (13 €/μήνα) για να έχουν κάποια bonus χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 07 Apr 2015 01:26 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2012 23:06 #104685 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Παιδιά μόλις ανέλαβα το review του Champions Online, δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη, αλλά σε πρώτη φάση μου φαίνεται ενδιαφέρον...εσείς που το παίζετε/παίζατε τι γνώμη έχετε; Να έχω κάτι υπόψη μου; Γενικά σε σχέση με άλλα MMOs πως πιστεύετε ότι τα πάει;

More
17 Feb 2012 15:55 #104937 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Το Review του παιχνιδιού μπορείτε να το βρείτε εδώ: www.gameworld.gr/reviews/2-GameW ... ons_Online