Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Reigns of Kings

More
29 Mar 2015 00:53 #158683 by Vasilis Maverick
Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο θέμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε είπα να φτιάξω εγω ένα και όποιος θέλει να πει κάτι για το παιχνίδι να το λέει εδώ. Όποιος δεν το ξέρει (το παιχνίδι) ας το googlάρει ή ας το δεί στο Youtube.

Το παιχνίδι είναι ακόμη σε alpha version αλλά είναι playable. Το μόνο πρόβλημα είναι οι hackers/cheaters που καθιστούν το παιχνίδι unplayable απο τις συνεχείς επανεκινήσεις των server λόγω ανισορροπίας που δημιουργούν οι cheaters (π.χ. κάνουν spawn χιλιάδες ζώα και αντικείμενα).
Προσωπικά ψάχνω αξιόπιστα άτομα για να φτιάξουμε guild και να τους αρέσει η συνεργασία. Είναι δύσκολο να βρείς σοβαρούς Έλληνες gamers ίσως επειδή οι περισσότεροι είναι μικρής ηλικίας και κάνουν επιπολαιότητες. Με τον όρο "σοβαρός" εννοώ να μην παρατάνε ένα παιχνίδι στην μέση επειδή βαρέθηκαν, να μην δημιουργούν προβλήματα χωρίς λόγο, να μην κλέβουν και γενικώς να σέβονται τον άλλον.

Ψάχνοντας στο steam δεν βρήκα καμία Ελληνική ομάδα και έτσι έφτιαξα μια δική μου. Την "Reign of Kings - Greece [GR]" ωστε όλοι οι Έλληνες που κατέχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι να μπορείς να τους βρείς εκεί. Το όνομα μου στο steam είναι: Maverick[GR].

Μου αρέσουν παιχνίδια stealth, strategy, co-op, building. Οπότε αν σας αρέσουν κι εσας τέτοιου είδους παιχνίδια κάντε με add για μελοντική συνεργασία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.