Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E-sim : το Καλυτερο Free MMORG GAME!

More
25 May 2014 10:56 #145050 by Gerry Panthers
Καλησπέρα Gamers!

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας πώ ότι δεν είμαι κανά μποτ όπως οι πολλοι από εσάς θα νομίσετε , Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος -_- . :P

Λοιπόν , ας μπούμε τώρα στο θέμα (!) :
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα Game όπου συνδιάζει την πολιτική,την στρατηγική και την οικονομία!Ονομάζεται E-Sim και είναι ένα απο τα καλύτερα FREE MMORG games στην κατηγορία του!(καμία σχέση με το Sims).

Ως Ελλάδα έχουμε κατακτήσει πάρα πολλές περιοχές! Έλα βοήθησέ μας να κρατήσουμε τις περιοχές !

Τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το παιχνίδι ?¨
Μπορείς να ακολουθήσεις την πολιτική καριέρα !
Μπορείς να γίνεις έμπορος και να αποκτήσεις μια απί τις μεγαλύτερες Stock Company στον e-Κόσμο!
Μπορείς να γίνεις εθνικός ήρωας , καθώς θα πολεμάς συνέχεια και ασταμάτητα για την πατρίδα σου !
όπως βλέπεις υπαρχουνε αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις!Εξαρτάτε από εσένα !

Eάν ενδιαφέρεστε να κάνετε εγγραφή σε αυτό το game , κάντε εγγραφή από το παρακάτω λινκ ω΄στε να έχετε ένα μπόνους 2 gold όταν φτάσετε στο επίπεδο 7:
Kάντε εγγραφή απο αυτο το λινκ ! Πατηστε εδω !!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ¨

Αφού κάνετε εγγραφή στο game ,η αρχικη σελίδα του παιχνιδιού θα είναι αυτή:

Όπως βλεπετε πάνω δεξι'α ειναι τα missions(αποστολές ) . Καντε τες για να ανέβετε γρήγορα επίπεδο!

Οποιος θελει βοήθεια ας μου στείλει Pm ή ας αφληση ένα comment με την απορία του.

Kάντε εγγραφή απο αυτο το λινκ ! Πατηστε εδω !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.