Ναι μου αρεσει το Conan αλλα δεν αρνουμε τα ελατωματα του, δεν αρνηθηκα τα πολλα bugs του ποτε, ειπα πως βελτιονετε μερα με την μερα. Επισης μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις, γιατι οταν βγει το warhammer εκει να δουμε ποσα bugs θα εχει. Γιατι πρεπει να εισαι πολυ αφελης για να πιστευεις πως θα βγει εξαρχης μια χαρα, το wow μπορει να απευθεινετε σε ολες τις ηλικιες αλλα οι μονοι που μπορουν να το εκτιμήσουν ειναι οι μεγαλοι αφου μονο εμεις μεγαλωσαμε με τα warcraft τις γαματες εκεινες εποχες, σημερα οι πιτσιρικαδες (η πλειοψυφια) το βλεπουν και βγαζουν καντήλες με τα γραφικα του, γιατι το wow δεν ειναι γραφικα αλλα η τεραστια ιστορια του και το αθανατο gameplay του.
Εχω παιξει beta του warhammer μιας και ειμαι ο αποκλειστικος ΜΜΟ beta tester του site μας και οτι online βγαινει το κλειδι το εχω πρωτος, ποτε δε μιλαω η κρεινω κατι αν δε το εχω δει, ειπα και στην αρχη του πρωτου μου post πως παρουσιαζει ομορφες καινοτομιες (οπως να μεγαλωνει ο παιχτης σωματικα αναλογα το lvl του ή να σερνεις τον βασιλια των εχθρων σου απο το αλογο σου, η να περνεις παρασημα πανω στην στολη σου αναλογα με την ποσοτητα και το ειδος των mobs που εχεις καθαρισει) αλλα δεν ειναι αρκετα για να το κανουν μοναδικο. Κοινως πολυς ντορος για το τιποτα...
ΥΓ:Ενοειτε φιλε μου πως δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου! Οπως ειπες κουβεντα να κανουμε, πως κανουν σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα δυο φιλοι αλλα με αντιθετες ομαδες? Ετσι και εμεις!