Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy XIV

More
22 Aug 2013 21:50 #130820 by Βασίλης Καμακάρης
Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο, στα οποία παρουσιάζονται τα 16 dungeons του reboot του Final Fantasy XIV.

[youtube:14asuse4]
[/youtube:14asuse4]

[youtube:14asuse4]
[/youtube:14asuse4]

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC και PS3. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2013 16:43 #131591 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 3/9/13] Η Square Enix επέκτεινε το χρόνο της free-to-play έκδοσης του Final Fantasy 14 λόγω προβλημάτων στους servers του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πούμε ότι είχε προβλήματα από την αρχή και χαρακτηρίστηκε ως unplayable από πολλούς. Η Square Enix φαίνεται ότι δεν κατάφερε να το ετοιμάσει κατάλληλα για τον τεράστιο αριθμό των παικτών που προσήρθαν.

Η εταιρία αποφάσισε να κάνει μια επείγουσα συντήρηση στους servers της χθες το βράδυ σε μια προσπάθεια να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Ως ένδειξη συγγνώμης επέκτεινε την free trial του παιχνιδιού μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: «Τα προβλήματα που είχαν οι παίκτες κατά την σύνδεση και κατά την δημιουργία του χαρακτήρα τους δεν μας επέτρεψαν να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Για αυτό το λόγο όλα τα ενεργά accounts του Final Fantasy 14 θα λάβουν άλλες επιπλέον επτά ημέρες δωρεάν παιχνιδιού».

Όσοι δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τον κωδικό τους θα λάβουν αυτές τις επτά ημέρες μόνο αν κάνουν εγγραφή πριν τις 10 Σεπτεμβρίου και πριν τις 8.59π.μ. (ώρα Ελλάδας).

Η εκτακτή συντήρηση θα διαρκέσει δέκα ώρες και θα ξεκινήσει στις 3π.μ. της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας). Σκοπός της Square Enix είναι να αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων Worlds, να μειωθεί η πίεση στους servers των Duty Finders και να ανέβει ο αριθμός των ταυτόχρονων login σε κάθε server.

More
09 Sep 2013 16:32 #131987 by Βασίλης Καμακάρης
Καλά τα νέα για όσους κατέχετε το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn στο PS3 καθώς δεν θα χρειαστεί να ξανά αγοράσετε καθώς η μεταφορά από το PS3 στο PS4 θα γίνετε δωρεάν.

More
26 Sep 2013 14:02 #132803 by Αργύρης Αδάμ
Και να που η Lighting δε χάνει την ευκαιρία να συνεισφέρει στο Realm Reborn. O κόσμος του XIII, συμπεριλαμβανομένων τεράτων και summon κάνει αισθητη την παρουσία του στο Realm Reborn.

[youtube:1zowbh63]
[/youtube:1zowbh63]

More
04 Dec 2013 18:15 #136186 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE: 3/12/13] Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy 14: A Realm Reborn θα έρθει στο PS4 τον Απρίλιο του 2014.
Η beta έκδοσή του θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου.
Η έκδοση για PC και PS3 κυκλοφορεί ήδη με 30 ημέρες trial, ενώ αμέσως μετά απαιτεί μηνιαία συνδρομή.

More
25 Jan 2014 02:14 #139538 by darthbill
Replied by darthbill on topic Final Fantasy XIV
Eιδα πως το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn υπαρχει σε καλη τιμη τοσο σε ps+ οσο και σε physical disc καθως και οτι θα μπορεις χωρις επιβαρυνση να παρεις το digital update για ps4.
Βλεποντας μερικα βιντεακια PvP μου φανηκε πολυ συμπαθητικο(συγκρατημενος)

θελω:
1) τις αποψεις τι σας αρεσε τι δε σας αρεσε.
2) Στο ps store λεει οτι πιανει μονο 6,κατι GB αλλα η αληθεια ειναι μου φαινεται πλ λιγο!(διαφορα games ειναι πλ παραπανω απο ο,τι η περιγραφη τους!)
μπορει καποιος να μου το επιβεβαιωσει γτ αν ειναι πανω απο 10 γιγα σιγουρα θα προτιμησω να το παρω σε physical disc
3) υπαρχει καποια συνδρομη;

More
13 Feb 2014 15:55 #140479 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE 3: 13/2/14] Η Square Enix μας ενημέρωσε πριν από λίγες ώρες ότι η beta στο PS4 θα διεξαχθεί σε δύο στάδια.

Μετά το πρώτο στάδιο που ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 3 Μαρτίου θα έχουμε διαγραφή των χαρακτήρων. Οι χαρακτήρες που θα δημιουργηθούν στο 2ο στάδιο (4-7 Απριλίου) θα παραμείνουν στο παιχνίδι. Μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι θα λανσαριστεί στο PS4.

[youtube:i9340n51]
[/youtube:i9340n51]

Οι χαρακτήρες σας από τις εκδόσεις για PC και PS3 μπορούν να γίνουν κανονικά import στην PS4 beta!

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 14 Απριλίου, υποστηρίζοντας ποντίκι και πληκτρολόγιο.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
16 Mar 2014 15:53 #141923 by Μάνος Γρυπάρης
Σας ενημερώνουμε ότι παρά τις επανειλλημένες προσπάθειες επικοινωνίας μας με την Square Enix, η ιαπωνική εταιρεία δεν απαντάει στα email μας και κατ' επέκταση στο GameWorld δεν θα κάνουμε review του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, εκτός κι αν η Square Enix αποφασίσει να απαντήσει στα email μας.

Θυμίζουμε ότι είχαμε κάνει review το Final Fantasy XIV όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει (με βαθμολογία 6.1).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Apr 2014 23:57 #143685 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Final Fantasy XIV
Η Square Enix απάντησε στα e-mail των συντακτών και έτσι έγινε review από την Χριστιάνα το οποίο μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ .

More
02 May 2014 17:01 #143998 by Χριστιάνα Θάνου
To Final Fantasy XIV: A Realm Reborn είναι το πιο ωραίο οπτικά MMORPG που έχω παίξει ποτέ μου. Δοκίμασα την έκδοση για PS4 και έχω να πω ότι ο σχεδιασμός του κόσμου και των χαρακτήρων ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο.
Όσον αφορά όμως το gameplay, εμένα προσωπικά δεν με τράβηξε πολύ και δεν είναι ένα game που θα μου λείψει και θα σκεφτώ μετά από έναν μήνα να το παίξω. Τα quests είναι επαναλαμβανόμενα και τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα στα μεγαλύτερα levels όπου μπαίνετε σε dungeons.
Παρόλα αυτά έχω να παραδεχτώ ότι έχει πολύ περιεχόμενο σαν game λόγω των classes του και αν σας αρέσει το concept, θα ξεμπερδέψετε μαζί του μετά από πολύ καιρό!