Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blade & Soul

More
03 Feb 2016 23:33 #176303 by Anastasios Vozatzidis
Replied by Anastasios Vozatzidis on topic Blade & Soul

Salina wrote: Πω το κατεβασα και εγω ειναι απιστευτο!!!
Name : Nox Corvus

G.Bratsos wrote: Μόλις μπήκα κι εγώ!

Name: Kizombie

Hao District ετσι?
Μολις μπω θα σας κανω add!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2016 16:00 #176560 by Γιώργος Λόλας
Παρακολουθούσα την εξέλιξη του Blade & Soul εδώ και αρκετά χρόνια και το περίμενα πως και πως. Φέτος επιτέλους είχα την ευκαιρία να το πιάσω στα χέρια μου. Στις πρώτες ώρες ενασχόλησής μου, το BnS με εντυπωσίασε, μετά όμως άρχισε να μου δείχνει σιγά σιγά τα προβλήματά του. Έτσι, ενώ σε κάποιους τομείς -όπως το combat system και το PvP- εντυπωσιάζει, σε κάποια άλλα χωλαίνει και δείχνει παρωχυμένο.

Διαβάστε την άποψή μου για το Action MMORPG της NCSoft στο review του Blade & Soul που ανέβηκε σήμερα.

More
28 Feb 2016 06:50 #177258 by Αρίστος Αθανασιάδης
Μόλις το κατέβασα και πρόλαβα και επέλεξα λίγο μπορώ να πως ότι αξίζει B) :)
ID:Athanasiadis B)

More
13 Mar 2016 02:09 #177917 by Αρίστος Αθανασιάδης

MusicGamer26 wrote: Μόλις το κατέβασα και πρόλαβα και επέλεξα λίγο μπορώ να πως ότι αξίζει B) :)
ID:Athanasiadis B)
ID:ShadowGame B)

More
20 Mar 2016 05:50 #178333 by Θάνος Ζόγκας
Ενώ όταν το ξεκίνησα φάνηκε για ένα πολύ καλοστημμένο MMORPG, δεν κατάφερε να με κρατήσει. Κύριως λόγος είναι ο προσανατολισμός του προς το PvP μικρής κλίμακας του οποίου δεν είμαι fan. Εξάλλου αν ήθελα PvP εμπειρία θα προτιμούσα κάποιο MOBA ή Fighting game, αλλά γούστα είναι αυτά. Κύριο πρόβλημα ήταν το interface, καθώς έπρεπε να το φτιάξω εγώ για να μην ενοχλεί, κάτι που θεωρώ θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο Blade & Soul διαβάστε το review από τον Γιώργο Λόλα

More
07 Aug 2016 14:12 - 12 Aug 2016 00:09 #185979 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic Blade & Soul
Λοιπόν μάγκες το Blade and soul είναι πάρα πολύ καλό όποιος γουστάρει να φτιάξει χαρακτήρα στον Server: Ebony Hall και να με καλέσει έχω Force master lvl 50, HM lvl 8 και name: LightningH, δεν θα μπω αυτόν τον μήνα καθόλου λόγο της χαμηλής ταχύτητας που έχω στο νησί αλλά προσφέρομαι να σας βοηθήσω όποτε μπορώ. Επίσης, μπορείτε να μου κάνετε και PM σε περίπτωση που χρειαστείτε καμία βοήθεια.
Last edit: 12 Aug 2016 00:09 by Χάρης.

More
08 Aug 2016 12:55 - 12 Aug 2016 20:26 #186032 by Χάρης
Στο B&S είναι καλό να κάνεις PvP λόγο τον αντικειμένων και των exp που σου δίνει. Αλλά μπορείς κιόλας να αφοσιωθεί πλήρως σε PvE αν και θα σου πάρει παραπάνω χρόνο για να ανέβεις LvL. Αν και το PvP του είναι καλό, ισορροπεί την δύναμη των παικτών η μοναδική διαφορά είναι τα skill που θα έχει επιλέξει ο καθένας καθώς και τον τρόπο που τα χρησιμοποιεί.

Attachments:
Last edit: 12 Aug 2016 20:26 by Χάρης.

More
10 Aug 2016 21:14 #186157 by Χάρης
Μία προειδοποίηση στο cross-server-dungeon είναι κάποιοι οι οποίοι στέλνουν wisper και σας λένε πως πλεχτήκατε για να πάρετε δώρο, προσοχή μην απαντήσετε καν, με το που απαντάτε αποκτούν πρόσβαση στο account σας και σε λίγα δευτερόλεπτα σας έχει πάρει το account αν και μπορείτε να πάρετε το account σας πίσω to support της blade and soul θα χρειαστεί κοντά μήνα λόγο τον συχνών κλοπών account και θα σας αντικαταστήσουν τα item σε μία εβδομάδα περίπου. Σε περίπτωση κλοπής του account σας επικοινωνήστε εδώ: support@bladeandsoul.com

More
12 Aug 2016 00:04 #186215 by Χάρης

More
17 Aug 2016 20:01 #186386 by Χάρης
The next content update for Blade & Soul arrives August 24; including a challenging new dungeon, Whirlwind Valley improvements, weapon Evolution cost reductions, and a DPS meter.

www.bladeandsoul.com/en/game/desolate-tomb/