Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls Online

More
09 Feb 2014 01:12 #140295 by Σταύρος Δήμου
Πιστεύω πως γενικά μπορεί να είναι ένα ΟΚ παιχνίδι και καλό,άσχετα αν εμένα η πρώτη εντύπωση δεν ήταν η καλύτερη,λόγο της αγάπης μου και της συνήθειας που έχω για τα single player της σειράς,και άρα και το τι περίμενα να βρω σε αυτό.

Εμένα μου έδωσε μια περίεργη γεύση το ότι δε μπορούσα να σηκώσω κάθε όπλο που θα βρω,να ψάξω κάθε πτώμα,να κάνω pickepocket ή να χασαπόσω τον κάθε npc,να μην υπάρχουν guards και crime system,και φυσικά το να είναι πιο δυνατοί αντίπαλοι οι αρουραίοι skeevers από τους flame atronachs.

:13qwd3bb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2014 05:43 #140298 by Μάνος Γρυπάρης

Jester wrote: Πάρτε το Skyrim για παράδειγμα...ποτέ δεν ένιωσα το "βαρος του όπλου" που κρατούσα και το αποτέλεσμα του χτυπήματος μου στον αντίπαλο. Είτε χτυπάς με warhammer είτε με dagger οι αντιδράσεις και τα αποτελέσματα στους αντιπάλους μοιάζουν ίδια, γεγονός τουλάχιστον άκομψο.

Είσαι σίγουρος; Ο ήρωας στο Skyrim κρατάει κάθε όπλο με διαφορετικό τρόπο. Αλλιώς κρατάει και βαράει με ένα Two-Handed σφυρί που κάνεις τόση ώρα να το σηκώσεις, αλλιώς με dagger κι αλλιώς με τόξο. Οσο για τις αντιδράσεις των αντιπάλων ναι ήταν λάθος σε ορισμένα χτυπήματα, εδώ συμφωνώ. Μαζί με το clipping τα μόνα προβλήματα που θεωρώ ότι έχει η graphics engine του Skyrim.

Jester wrote: Εγώ, από την άλλη, βλέποντας τα γραφικά νομίζω ότι τουλάχιστον το συγκεκριμένο τμήμα τεμπέλιαζε. Δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα γραφικά σε MMORPG αυτή τη στιγμή, αλλά δε νομίζω ότι είναι ας πούμε καλύτερα από του Skyrim...

Τα MMORPG πρέπει να φορτώσουν χιλιάδες παίκτες σε κάθε server. Οπότε είναι απόλυτα λογικό να έχουν υποδεέστερα γραφικά από οποιοδήποτε Single-Player RPG. Τα animations έτρεχαν ομαλότατα και το bump mapping στο σχεδιασμό των προσώπων ήταν λεπτομερέστατο. Αν υπάρχει κάποιο άλλο MMORPG που έχει καλύτερα γραφικά από το Elder Scrolls Online θα ήθελα να το ακούσω.

Κάθε game κρίνεται με τα δεδομένα της κατηγορίας του. Τα RPG με τα RPG, τα MMORPG με τα MMORPG και τα...mobile games με τα mobile games. Αν υπάρχει κάτι ενοχλητικό στα γραφικά αν θέλεις γράψε συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι. Ακόμα κι ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος είχε τεράστια ποικιλομορφία που θα ζήλευε οποιοδήποτε παιχνίδι. Γι' αυτό κι ο κόσμος έχει πολλά instances.

Όσο για τα υπόλοιπα, τα quests θα τα δούμε στην πορεία. Επανασχεδιάζονται διαρκώς ακόμα και μετά την τελική έκδοση. Ότι θα είναι PvE based είναι λογικό, δεν περιμένουμε κάτι παραπάνω. Οι μάχες PvP είναι massive και instanced, δεν έχει δηλαδή free περιοχές όπου θα συναντήσετε κάποιον κατά τύχη να farmάρει και θα του την πέσετε. Αν το διορθώσουν κι αυτό τότε έχουν αξιώσεις.

Για αρχή πάντως τα 10 ευρώ συνδρομή με βάση τον τεχνικό τομέα δικαιολογούνται. Αρκεί να δούμε και το endgame. To level cap θα είναι το 50.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Feb 2014 06:44 #140300 by Ανδρέας Μαντάς
Παιδιά γιατί τόσο υψηλές απαιτήσεις για τα γραφικά?? Καταρχάς μιλάμε για MMORPG και πράγματι είναι μάλλον τα καλύτερα γραφικά στο είδος. Eπιπλέον μην ξεχνάτε ότι έχουμε έναν μόνο server, άρα και αυξημένο traffic.

More
09 Feb 2014 18:36 #140324 by George P
Replied by George P on topic The Elder Scrolls Online
Άριχσα το Download του client του Elder Scrolls Online (beta)
Το παιχνίδι ειναι συνολικά ~21GB
Έχω κατεβάσει το client και το παιχνιδι κατεβαινει με ταχυτητα ~200kbps δηλαδη τα 21 GB θελουν 33 ωρες περιπου για να κατεβουν. Ως εδω καλα, αλλα οπως φενεται και στην pic imagizer.imageshack.us/v2/817x9 ... 3/elgg.png

ενω εχω κατεβασει περισσοτερο απο το 50% του παιχνιδιου (11GB) δειχνει να ειμαι στο 15%.
Το δειχνει ετσι επειδη εχει και patch μετα, η μια αλλη εγκατάσταση ή απλα είμαι ηλιθιος και πρεπει απλα να το αφησω να κατεβει...ειμαι ανησυχος γιατι ειναι τεραστιο το game και δε θελω να γινει καμια αναποδη
thanks

More
10 Feb 2014 02:00 #140334 by Νίκος Τριανταφύλλης
Παιδια επειδη εχω αρχισει να ανησυχω δηλαδη αυριο τελειωνει η μπετα κ μετα δν θα μπορεις να παιξεις? Γιατι ακομα το κατεβαζω !!!

More
10 Feb 2014 02:19 #140336 by Σταύρος Δήμου
Η βήτα τελειώνει στις 12 το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας,ώρα Νέας Υόρκης.
Δηλαδή τη Δευτέρα στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδας.

More
10 Feb 2014 02:27 #140337 by Νίκος Τριανταφύλλης
Αρα να ακυρωσω το κατεβασμα δν εχει νοημα !!!

More
10 Feb 2014 12:48 - 10 Feb 2014 14:24 #140344 by Eluse
Replied by Eluse on topic The Elder Scrolls Online

andy mandy wrote: Eπιπλέον μην ξεχνάτε ότι έχουμε έναν μόνο server, άρα και αυξημένο traffic.

ε ;
Δεν θα υπάρχει μόνο ένας σερβερ, δεν είναι δυνατό να ξέρεις τι θα υπάρχει, σε αυτόν τον τομέα :) . Μην μπερδεύεσαι από τα μαρκετινγκ τρικσ του στυλ "megaserver" αυτό είναι όνομα για θέματα μαρκετινγκ.
Last edit: 10 Feb 2014 14:24 by Eluse.

More
10 Feb 2014 14:13 #140345 by Μάνος Γρυπάρης

EatMyAss wrote: Το δειχνει ετσι επειδη εχει και patch μετα, η μια αλλη εγκατάσταση ή απλα είμαι ηλιθιος και πρεπει απλα να το αφησω να κατεβει...ειμαι ανησυχος γιατι ειναι τεραστιο το game και δε θελω να γινει καμια αναποδη
thanks

Αν είναι ερώτηση βάζε κι ένα ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης για να σε βοηθήσουμε. Πιθανόν να έχεις αργή σύνδεση. Δεν είναι η πρώτη φορά που το % στο loading εμφανίζεται λάθος.

StavrosDimou wrote: Η βήτα τελειώνει στις 12 το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας,ώρα Νέας Υόρκης.
Δηλαδή τη Δευτέρα στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Θα μου επιτρέπεις μια διόρθωση: Η beta γιατί κάποιοι που θα πετύχουν στην τύχη το post σου μπορεί να μην το καταλάβουν.

Αφήστε το να κατεβάζει και ποτέ δεν ξέρετε. Οι public beta servers είναι υπερφορτωμένοι αυτές τις μέρες. Ίσως για αυτό το λόγο η Bethesda να δώσει παράταση. Αν δεν κλείσουν δεν μπορείτε να είστε ποτέ σίγουροι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Feb 2014 15:41 #140476 by Eluse
Replied by Eluse on topic The Elder Scrolls Online
ένα preview από professional pvp guild.

edit: το έριξαν :(