Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος στο Forum και στην παρέα του Game World.
Είχα μιλήσει πρόσφατα στο facebook με την Χριστιάνα Θάνου η οποία μου είπε να γράψω εδώ αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κάνω ποστ στη σωστή κατηγορία.
Ονομάζομαι Φάνης Φλαμουρτζόγλου και είμαι 20 χρονών. Έχω περάσει στο Τ.Ε.Ι. πληροφορικής Σερρών αλλά για οικονομικούς λόγους δεν παρακολουθώ και μένω στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσα.
Ένα από τα πάθη μου ήταν ανέκαθεν ο προγραμματισμός και προσωπική μου πρόκληση να δημιουργήσω ένα παιχνίδι. Ήθελα να μπω στον κόσμο του video game development μέχρι που ανακάλυψα τα smart phones όπου και ήθελα να δημιουργήσω ένα video game app. Όταν έγινα 19 χρονών άρχισα να ασχολούμαι με τις ώρες με τον προγραμματισμό και καθώς δεν είχα αρκετά χρήματα, άρχισα να μαθαίνω μόνος μου από το ιντερνετ.
Για όσους ασχολούνται και ξέρουν, ξεκίνησα με Python και την βιβλιοθήκη PyGame όπου έμαθα τα βασικά για το video game programming. Έπειτα ασχολήθηκα με την Java, το Android Studio και την βιβλιοθήκη libGDX. Μετά από 2-3 προσπάθειες να δημιουργήσω ένα video game app έμαθα αρκετά πράγματα και κατάφερα να δημιουργήσω το Rotate or fail το οποίο είναι και η πρώτη δουλειά μου με την οποία είμαι 100% ικανοποιημένος από τεχνική άποψη.
Θα το εκτιμούσα αν δοκιμάζατε την εφαρμογή και μου δίνατε ένα αντικειμενικό feedback για να έχω μια επίγνωση της κατάστασης και να μπορέσω να βελτιωθώ.
Λόγω οικονομικών θεμάτων η εφαρμογή είναι ανεβασμένη μόνο στο Google Play δηλαδή διαθέσιμη για Android συσκευές.
Ορίστε και το link:
Rotate or fail
Επίσης θα εκτιμούσα πολύ αν αφήνατε και ένα review στο google play. Δεν είναι αναγκαστικό να γράψετε κάτι, μόνο όσα αστέρια πιστεύετε ότι αξίζει.
Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και το χρόνο σας και καλώς σας βρήκα στο community!