Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κιθάρα από Guitar Hero σε Rock Band και αντίστροφα

More
13 May 2011 17:15 #93309 by Μάνος Γρυπάρης
Το topic αυτό το ανοίξαμε για το αν παίζουν οι κιθάρες του Guitar Hero και του Rock Band μεταξύ τους. Δηλαδή αν μπορείτε την κιθάρα του Guitar Hero να την χρησιμοποιήσετε στο Rock Band και αντίστροφα.

Έχοντας δοκιμάσει κιθάρα Guitar Hero και στο Rock Band (σε PS3) δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα κάποιο πρόβλημα. Για Xbox 360 παρατηρείται επίσης το ίδιο. Η μόνη κονσόλα που έχω διαβάσει ότι έχει πρόβλημα είναι το Wii. Επίσης, τα ειδικά εφέ κάθε παιχνιδιού δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αν έχεις αντίθετη κιθάρα (όπως το εφέ στο σόλο που τραβάς αυτό το ματσαφλάρι στο πλάι της κιθάρας).

Το παρακάτω άρθρο του IGN, αν και αρχαίο, λέει κάποια πράγματα:
uk.xbox360.ign.com/articles/830/830759p1.html

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2011 10:40 #93410 by Nameless One
Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει την κιθάρα για την έκδοση του PC σε Xbox360 ή το ανάποδο;
Για το δεύτερο τουλάχιστον κάτι άκουσα ότι πιθανότατα μπορεί να γίνει με τον adapter που έχει το Microsoft Wireless Controller για Windows, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει.
Αν το 'χει καταφέρει κάποιος, ας πει πως γίνεται γιατί το ψάχνουμε εδώ και καιρό, αλλά τζίφος...

More
16 May 2011 14:50 #93425 by Μάνος Γρυπάρης
Για την έκδοση του PC ποιανού παιχνιδιού?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 May 2011 22:34 #93440 by Nameless One
Για το Guitar Hero (GH:III, GH:World Tour οποιοδήποτε μας κάνει). Το Rock Band έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει στο PC...

More
13 Jun 2011 11:05 #94552 by nikos36
πολυ κριμα :( εγω εχω κιθαρα για το wii και δεν εχω ορεξη να δινω παλι λεφτα για κιθαρα

More
13 Jun 2011 11:22 #94555 by Βασίλης Δρέττας
καλημερα δεν εχω παιξει ποτε τετοιου ειδους παιχνδια και θα ηθελα να αρχισω. λεω να παρω αυτο www.ebw.gr/el-GR/Product/7065/XBOX-360-BAND-HERO θα υποστιριζεται απο τα επομενα guitar hero και rock band ?

More
13 Jun 2011 13:36 #94561 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Παίζει κανονικά σε όλα τα Guitar Hero, παλιά και νέα. Στα Rock Band παίζει, αλλά τα drums έχουν κάποιες διαφορετικές λειτουργίες που δεν υποστηρίζονται πλήρως, οδηγώντας σε κάποιες ασυμβατότητες. Σημείωσε ότι το Rock Band 3 έχει και keyboard, που δεν συμπεριλαμβάνεται στο Band Hero, όπως και η κιθάρα με τις χορδές.
Πολύ καλή αγορά, ψάξτο όμως πριν το πάρεις, μπορείς να το βρεις και πιο φθηνά.