Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι σε διάρκεια

More
01 Mar 2011 12:38 #90448 by eliminator
Ποιο ειναι το μεγαλύτερο παιχνίδι σε διάρκεια που έχετε παίξει?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2011 13:42 #90454 by Νικολής Ασημάκης
Σύμφωνα με μερικούς ταπεινούς υπολογισμούς μου, το πρώτο Witcher με 40 ώρες gameplay. Πιθανώς να ήταν και το Baldur's Gate 2 αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι πόσες ώρες ήταν το save που το τερμάτισα (μαζί με όλα τα sub-quest).

More
01 Mar 2011 14:33 #90458 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Σίγουρα κάποιο εκ των Forgotten Realms' games αξίζει την πρώτη θέση εδώ, όπως και οι τίτλοι της Bethesda. Προφανώς με τα περισσότερα, αν όχι όλα τα side quests.
Προσωπικά το Dragon Age: Origins μου πήρε 120 ώρες, ενώ το Fallout 3 περίπου τις μισές.

More
01 Mar 2011 15:02 #90461 by Ιβάν
Εμένα το παιχνίδι που μου πήρε περισσότερο χρόνο ήταν το Crysis στο Delta level (δηλαδή στο expert). Δεν κάθησα όμως να μετρήσω και τις ώρες.

More
01 Mar 2011 15:23 #90463 by Aνέστης Αδαμίδης
Στο gameboy έπαιζα το Pokemon Sapohire για 300+ ώρες και βασικά ακόμη δεν το έχω τερματίσει. Ναι, έχω πάρει μερικά πρωταθλήματα, αλλά δεν τελειώνει εκεί το παιχνίδι. Τελειώνει όταν βρεις όλα τα Pokemon(αυτόν τον Teemo ακόμη τον ψάχνω).

More
01 Mar 2011 15:31 #90464 by mogolman
Χωρις να το εχω παιξει, σιγουρα το μεγαλυτερο ειναι το Desert bus απο το Penn & Teller Smoke and mirrors για το Sega CD :) ](*,)

en.wikipedia.org/wiki/Penn_%26_Teller%27s_Smoke_and_Mirrors#Desert_Bus

More
01 Mar 2011 15:48 #90465 by Άγγελος Φασούλης

TheReaper wrote: Στο gameboy έπαιζα το Pokemon Sapohire για 300+ ώρες και βασικά ακόμη δεν το έχω τερματίσει. Ναι, έχω πάρει μερικά πρωταθλήματα, αλλά δεν τελειώνει εκεί το παιχνίδι. Τελειώνει όταν βρεις όλα τα Pokemon(αυτόν τον Teemo ακόμη τον ψάχνω).

Καλά σε pokemon έχει κάνει κάτι 600-700h gameplay. A ναι και η κασέτα λέγεται Sapphire!

More
01 Mar 2011 16:36 #90470 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Στο gameboy έπαιζα το Pokemon Sapohire για 300+ ώρες και βασικά ακόμη δεν το έχω τερματίσει. Ναι, έχω πάρει μερικά πρωταθλήματα, αλλά δεν τελειώνει εκεί το παιχνίδι. Τελειώνει όταν βρεις όλα τα Pokemon(αυτόν τον Teemo ακόμη τον ψάχνω).

θα τον βρεις στο LoL :mrgreen:

More
01 Mar 2011 16:40 #90471 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Toν Teemo λεει! :rolla:

Πάντως, μιας που δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο game με story, θα πω το Tetris. Είμαι τόσο καλός που δεν σταματάει ποτέ. :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Mar 2011 17:12 #90472 by Άγγελος Φασούλης
Ποιος Chuck Norris! Ο Μπάμπης παίζει τετρις και στον ύπνο του! :icon applaud: Ασχετο αλλά ποιος είναι αυτός ο Teemo;