- Thank you received: 313
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Bungie is built on empowering our people no matter who they are, where they are from, or how they identify.
We have a responsibility to acknowledge, reflect, and do what we can to push back on a persistent culture of harassment, abuse, and inequality that exists in our industry.
— Bungie (@Bungie) July 22, 2021
Οι νέες δηλώσεις του CEO Pete Parsons: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς όσους δεν βίωσαν ένα ασφαλές, δίκαιο και επαγγελματικό εργασιακό περιβάλλον. Δεν είμαι εδώ για να διαψεύσω ή να αμφισβητήσω τις εμπειρίες που βλέπουμε σήμερα να μοιράζονται άνθρωποι που έχουν κοσμήσει την εταιρεία ανάπτυξής μας με τον χρόνο και το ταλέντο τους. Οι ενέργειές μας ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αδράνειες προκάλεσαν πόνο σε αυτούς τους ανθρώπους. Ζητώ προσωπικά συγγνώμη και εκ μέρους όλων στη Bungie που γνωρίζω ότι αισθάνεται μια βαθιά ενσυναίσθηση και θλίψη διαβάζοντας όσα ειπώθηκαν.
A message from Bungie’s CEO, Pete Parsons. t.co/LsBrYmZCyU pic.twitter.com/nYmGXuEt1p
— Bungie (@Bungie) December 10, 2021
Οι νέες δηλώσεις του CEO Pete Parsons: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς όσους δεν βίωσαν ένα ασφαλές, δίκαιο και επαγγελματικό εργασιακό περιβάλλον. Δεν είμαι εδώ για να διαψεύσω ή να αμφισβητήσω τις εμπειρίες που βλέπουμε σήμερα να μοιράζονται άνθρωποι που έχουν κοσμήσει την εταιρεία ανάπτυξής μας με τον χρόνο και το ταλέντο τους. Οι ενέργειές μας ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αδράνειες προκάλεσαν πόνο σε αυτούς τους ανθρώπους. Ζητώ προσωπικά συγγνώμη και εκ μέρους όλων στη Bungie που γνωρίζω ότι αισθάνεται μια βαθιά ενσυναίσθηση και θλίψη διαβάζοντας όσα ειπώθηκαν.
A message from Bungie’s CEO, Pete Parsons. t.co/LsBrYmZCyU pic.twitter.com/nYmGXuEt1p
— Bungie (@Bungie) December 10, 2021