Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

eRepublik - Η Ελλαδα Σε Εχει Αναγκη - NΕΑ VERSION

More
03 Sep 2010 00:20 #77698 by rafael777
Μονο 2 ωρες?(πως το καταφερες???)Δεν αξιζει να δωσεις ευκαιρια(γνωμη μου).Γενικα τα browser games ειναι οτι χειροτερο, ειδικα εαν εχεις φαει χοντρο κολλημα.Χανεις ωρες ατελιοτες , πριν καν το συνηδητοποιησεις...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2010 23:44 #81528 by pavlos1908
Εχουμε καταλαβει σχεδον ολοκληρη την Τουρκια ! Αν θελει να μπει καποιος η καταλληλη στιγμη ειναι τωρα !!!

ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

More
14 Oct 2010 01:28 #81538 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν έχω μπει, αλλά θα εμπιστευτώ τον Lalo007 και θα πω και το εξής που είναι και σοβαρή δικαιολογία. Είμαι στο ikariam τώρα και έχουμε πόλεμο με μια άλλη συμμαχία, οπότε δεν έχω χρόνο να μπω σε άλλο παιχνίδι. Μπορεί κάποια άλλη μέρα. :mrgreen:

Αν και συνήθως οι πόλεμοι στην συμμαχία που βρίσκομαι είναι μακροχρόνιοι...

More
29 Jan 2011 18:34 #88897 by rafor
Παιδια, εχω 22 μερες που εχω ξαναγινει μελος και αναθεωρω τις αποψεις μου.Τελικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο απ' οτι νομιζα και πιο οργανωμενο.Καταρχας υπαρχει chat στο οποιο μπορουν να συμμετεχουν ολοι και να μιλουν για ολα.Επισης δεν σε προσεγγιζουν πολιτικα κομματα,αλλα μπορεις να πας μονος σου και σε οποιο επιθυμεις.Το μονο δυσαρεστο ειναι οτι καποιοι δεν παιζουν τιμια.Βεβαια ειδικα το chat προσφερει ευχαριστες γνωριμιες και υπαρχει πολυ παρειστικο κλιμα. Η Ελλαδα πλεον εχει καταλαβει ολη την Τουρκια εκτος απο 2 περιοχες (τωρα πολεμαμε στην προτελευταια και εαν την παρουμε μενει μονο 1 περιοχη).
Εγγραφειτε κανοντας κλικ εδω