Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Buzz Quiz expansions

More
24 Jun 2010 23:59 #74410 by Tasos Georgos
Άκουσα ότι έχουν βγει 2 expansion για το "Buzz Παγκόσμιο Quiz". Ένα με ερωτήσεις Mundial (Ανανεωμένες) και έναι με ερωτήσεις δεκαετίας 2000-2010.
Ξέρετε κάτι ;;;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2010 19:59 #75136 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτά είναι DLC. Δηλαδή έξτρα πακέτα που τα κατεβάζεις μέσω του Playstation Store. Συνδέσου στο Playstation Store, κάνε μια αναζήτηση πάνω δεξιά γράφοντας Buzz και θα τα δεις. Καθένα έχει και το κόστος του βέβαια, οπότε φρόντισε να αγοράσεις μια κάρτα αγορών από το EasyBuyWorld ( www.ebw.gr )

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Feb 2011 04:55 #89031 by fatmike
Replied by fatmike on topic Buzz Quiz expansions
Κατέβασα το national geographic undersea quiz pack απο το psn το εγκατέστησα αλλα όταν προσπάθησα να το βρω αφου ξεκίνησα νέο παιχνίδι δεν υπήρχε.
Μετά παρατήρησα οτι στο description του psn λέει οτι το συγκεκριμένο pack λειτουργεί έχοντας το παιχνίδι σε συγκεκριμένη γλώσσα χωρίς να αναφέρει ποια είναι αυτή. (Αγγλικά φαντάζομαι αλλά Αμερικάνικη έκδοση ή Βρετανική?)

Έχω την ελληνική έκδοση του Buzz Παγκόσμιο quiz με επιλογές για τσέχικα ρώσικα κτλ αλλά όχι αγγλικά.
Τι συμβαίνει? Τι μπορώ να κάνω?

More
01 Feb 2011 13:19 #89040 by Μάνος Γρυπάρης
Θέλεις την αγγλική έκδοση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Feb 2011 01:56 #89098 by fatmike
Ερώτηση
Αγγλική έκδοση είναι ίδια αμερικάνικη και βρετανική? Μου κάνει οποιαδήποτε για τα packs απο psn?

More
07 Feb 2011 18:41 #89436 by fatmike
Κανείς δεν ξέρει?

More
23 Feb 2011 21:51 #90264 by Μάνος Γρυπάρης
Στο PSN και στα καταστήματα κυκλοφορούν μόνο Αγγλικές (ευρωπαϊκές εκδόσεις) εκδόσεις. Αν έχεις την Αμερικάνικη και όχι την Αγγλική, πες μας να ρωτήσουμε την Sony για να είσαι σίγουρος.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Mar 2011 12:25 #91503 by fatmike
Επαναφέρω το θέμα αφού η λύση του προβλήματος ήταν απλή.
Ενημερώθηκα μετά απο επικοινωνία μέσω email με την τεχνική υποστήριξη του PSN των Ηνωμένων Πολιτειών (το Ελληνικό δεν έδωσε σαφή απάντηση) οτι τα συγκεκριμένα packs για το Buzz έχουν "ανεβαστεί" για νέα έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού ονόματι Buzz! Quiz Player η οποία είναι βασισμένη στο World Quiz.
Στα θετικά είναι οτι το παιχνίδι είναι δωρεάν (και αποκλειστικό) για κατέβασμα από το PSN και δεν απαιτείται η χρήση buzzers.
Απο την άλλη, οι τιμές των packs είναι αρκετά τσουχτερές -απο 5€ έως 8€ το καθένα-, δεν υπάρχει online multiplayer λειτουργία και είναι μόνο στην αγγλική (τουλάχιστον προς το παρών)
Αυτά...