Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα 12 πιο αμφιλεγόμενα παιχνίδια

More
07 Nov 2010 19:08 #83648 by Lalo007

TheReaper wrote: Έλα μωρέ τώρα. Πήραν την πιο απλή συνταγή του κινηματογράφου και την έκαναν παιχνίδι. Όπως το λέω κι εγώ(έλεγα όσο ήμουν στο σχολείο και έγραφα διαγωνίσματα) σεξ και βία. Μόνο αυτά να βάλεις σε ένα παιχνίδι κάνεις κάποιες αξιόλογες πωλήσεις.

God of war 3 δηλαδη....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2010 23:39 #83660 by rafor
Το 1 απο τα 2 εχει το God Of War , να ειχε και το αλλο, δεν νομιζω να ταιριαζε...Οσο για το σεξ, στα παιχνιδια δεν λεει ρε συ...

More
08 Nov 2010 00:26 #83668 by Lalo007

rafor wrote: Το 1 απο τα 2 εχει το God Of War , να ειχε και το αλλο, δεν νομιζω να ταιριαζε...Οσο για το σεξ, στα παιχνιδια δεν λεει ρε συ...

Τι λες....Το god of war εχει και σκηνη με sex.Που μαλιστα πατας συνεχεις κυκλο και αλλα κουμπακια προσπαθωντας να σπασεις τις σουστες του κρεβατιου της αφροδιτης.... :wink:

More
08 Nov 2010 15:50 #83720 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν θυμάμαι καλά, έχει και στο 2 τέτοια σκηνή. Αλλά όχι δεν εννοώ μόνο το God of War. Και το GTA έχει τέτοια και πολλά άλλα παιχνίδια.

More
08 Nov 2010 17:33 #83735 by Αντώνης Μπιθούλκας
Το μοναδικό από αυτά που ξέρω και μου αρέσει είναι Man Hunt. Ένα αρκετά καλό παιχνίδι για μένα και με δράση!