Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κλήρωση για 20 Starcraft 2 Αντίτυπα απο το Starcraft-2.GR

More
20 May 2010 20:57 #72448 by mrunbox
Παιδιά δείτε τι παίζει στο εξής site: www.starcraft-2.gr
Μόνο και μόνο επειδή δίνουν collector's θα χωθώ πάντως ! :lol:

To Starcraft-2.GR σε συνεργασία με το κατάστημα παιχνιδιών Envyx σας δίνουν την ευκαιριά να εξασφαλίσετε δωρεάν το δικό σας αντίτυπο παιχνιδιού.

Κατόπιν κλήρωσης, συνολικά θα δωθούν 20 αντίτυπα,τα 3 απο αυτά collector's και τα υπόλοιπα 17 standar. Επίσης να αναφέρουμε ότι τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται αποκλειστικά απο το κατάστημα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο site αν δεν είστε μέλος ακόμη και να αφήσετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο θέμα. Καλή επιτυχία σε όλους..it's about time !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2010 22:05 #72452 by Γιάννης Ρέμας
εγινα και εγω μελος ελπιζω να κερδισω εξαλου 20 κληρωνουν οι πιθανοτητες δεν ειναι λιγες

More
30 May 2010 22:15 #72999 by mrunbox
Μπείτε και δείτε με τα μάτια σας ! www.starcraft-2.gr/content/31...ery-night.html

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που το λέω γιατί οι πιθανότητες να πάρω στα χέρια μου κάποιο απο αυτά τα goodies μειώνονται αλλά δείτε τι σκάρωσαν.. πότε πρόλαβαν.. τι marketing και κακό είναι αυτό ! Να είστε καλά ρε παιδιά, τέτοια πράγματα δεν τα βλέπαμε πρίν στην Ελληνική σκηνή..

Τώρα είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μια κοινότητα που έχει να πρσοφέρει πολλά παραπάνω απο οποιαδήποτε άλλο τυπικό fansite και μόνο και μόνο για όλα αυτά που οργάνωσαν πριν κάν ξεκινήσουν εμένα θα με έχουν σίγουρο.

This is too much for Greece I believe.. Πώς αλλιώς να το πούμε.. It's about time !!!!!!!!